Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotnaaaaa

urzad pracy- skierowanie do pracy

Polecane posty

Gość bezrobotnaaaaa

w piatek bylam w pup. dokladnie nawet nie wiem po co mnie wzywali bo dostalam do wypelnienia ankiete ktora wypelnialam 2 miesiace temu, ale tak to wyglada w tym pup ze wzywaja czlowieka czasami nie wiadomo po co nie zwarzajac na to ze trace 10 zl na przejazd. ale powiedzialam ze interesuje mnie oprocz pracy w zawodzie wyuczonym takze praca biurowa i kobietka znalazla jakas tam oferte, dala mi skierowanie kazala zadzwonic pod telefon podany w tym skierowaniu i w piatek przyjechac jeszcze raz niezaleznie od wynikow tej rozmowy telefonicznej. zadzwonilam tam i z glosu faceta wywnioskowalam ze raczej nie jest mna zainteresowany ale jak uslyszal ze ja te oferte mam przez pup to kazal mi zadzwonic w pooniedzialek zeby sie umowic na rozmowe. dzis poszperalam w necie i patrze ze pod ta oferta kryje sie telemarketing , umowa zlecenie i tylko studenci (nie jestem studentka)i zastanaiwiam sie czy musze teraz koniecznie tam jechac zeby podbic te skierowanie czy tez nie bo jakos z tej rozmowy tej babki to wywnioskowalam ze jesli po rozmowie tele cos bedzie nie tak to po prostu mam z tym skierowaniem przyjechac do pup. normalnie parodia. mam juz dosc i gdyby nie fakt ubezpieczenia zdrowotnego dawno by mnie tam nie bylo

Gość kabaraba
jak nie pojedziesz na ta rozmowe nie bedziesz miala podbitego tego papierka itd moga wyrejestrować Cię z UP na 3 m-ce i na pewno odbiorą CI zasiłek jeśli takowy pobierasz. Jedź tam staraj się wypaść jak najgorzej i zawiez podbity papierek do up. Ja tak kiedyś kilka lat temu zrobilam ;p pozdrawiam :)

Gość kabaraba
hiehie najlepiej udawaj wade wymowy jąkaj sie sepleń ;p do telemarketingu Cię nie wezmą ;p :D

Gość bezrobotnaaaaa
no chodzi o to ze ta baba nic mi nie powiedziala o podbiciu tego papierka. wiem ze tej roboty pewnie i tak nie dostane bo z ogloszenia wyczytalam ze tylko studenci a ja studentka juz dawno nie jestem :-) gdyby zreszta ta baba uwaznie czytala to by widziala ze pod a praca biurowa kryje sie telemarketing. glupia baba i tyle. nie mam kasy zeby tak jezdzic w te i spowrotem za byle pierdola.

Gość powinnas podbic papierek
ale ja kiedys umowilam sie z kobieta z PUP, ze jesli pracodawce przysle mi mailem odpowiedz, ze zakonczyl rekrutacje, albo ze nie jest mna zainteresowany i to wydrukuje, to nie bedzie zadnego problemu :)

Gość bezrobotnaaaaa
tak niby wiem ze ten papierek powinien byc podbity ale ta kobietka powiedziala tak"wystarczy jak pani tam zadzwoni" i nic o podbiciu nie mowila a ten papierek bralam pierwszy raz wiec teoretycznie moglabym nie wiedziec