Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porscheseks w porsche o tak

Dlaczego mnie tak podniecaja faceci co maja drooogie fajne auta???

Polecane posty

No ok zaraz posypia sie teksty blachara,ale co to jest blachara,dlaczego kobiety tak czesto zwracaja uwage na auto???

heheha a tak zapomnialam ze tu takich facetow niema,wiec nie wiedza jak sie wypowiedziec

Gość znawca wszystkiego
Dlatego, że jesteś zapewne dość pusta. Nie widzę inne j możliwości.

A co to znaczy pusta??:-D Bez wyksztalcenia?Jezeli chodzi o studia,to jestem juz po

Gość znawca wszystkiego
Nie chodzi o studia, lecz o wartości, poprzez pryzmat których patrzysz na płeć przeciwną.

Gość prawiczek fast as sport car
Niestety trudno mi coś doradzić . Tu pewnie raczej chodziło o próżność , autorka zapewne jest próżna nie ma to związku z wykształceniem czy pochodzeniem : http://broszka.pl/proznosc,a

broszka.pl/proznosc,a

Gość a ja sie nie dziwie sie
jak facet ma dobre auto to znaczy ze duzo zarabia i stac go bedzie na zaspokajanie zachnianek kobiety, bo dla wiekszosci kobiet sex jest rownie przyjemny jak zakupy w drogich sklepach, biedronka odpada...

Stawiam na to że masz jakąś fiksację z dzieciństwa. Kolega w przedszkolu wtykał Ci autka gdzie nie trzeba?

Gość ja tez tak mammm
ze zwracam uwage jak jakas wypasiona fura jedzie. Ale tak napawde to jak sie zakochasz to twoj wybranek moze nie miec nawet roweru i itak nie bedzie ci to przeszkadzac :P

Jak facet ma drogie auto to weźmie Cie na tylnim siedzeniu i zostawi :) . Bo ma duży wybór i zawsze jesteś któraś tam w kolejce . Usidlić bogatego to jak wygrać w lotto , często zostajemy z losem gówno wartym :)

a kupon (w tym wypadku " się ") trzeba było puścić :)

To jest atawizm. Dobrze ktoś zaczął odpowiadać, ale .zle skończył.Taki facet raczej dobrze zarabia, a to oznacza, że zapewni dobre warunki do wychowania potomstwa. Dlatego Cię pociąga. Jest to element doboru naturalnego.Na obecnym etapie ewolucji raczej podświadomie to odczuwamy, inne wartości wysuwają się na pierwszy plan

To co napisała trójka to pól prawda pół nieprawda :)

Gość takaaa74
Powiem Wam tak , mamy dziecko a moj maz ma mera 2 os. , tylko po co? Zeby laski sikaly za nim? Sam nic oprocz tego auta nie ma. Jest sknera wiec drogie Panie zanim polecice na auto pomyslcie ze taki facet to egoista on nie zadba o Wasze potrzeby czy dziecka tylko o swoje zeby ludzie sie gapili , laski piszczaly a on jest MACHO! Ladnie ubrany droga fura i nic wiecej , no moze troche kasy zeby tym laskom stawiac jak sponsora szukaja ale na nic wiecej nie liczcie :)

Gość Dorota DD
moj facet ma Volvo S80, jak przyjezdza do mnie po pracy to wszystkie kolezanki sie na niego patrzą :)

Zgadzam sie z toba 3, chcialam zobaczyc wlasnie czy ktos ma rozum szczery czy nie,to idzie daleko genach takie zachowanie,np. za czasow kamienia lupanego kobiety wybieraly tego najsilniejszego,zeby mogl dbac dobrze o rodzine,ze jak wyruszy na wyprawy to wroci z masa jedzenia,tak zostalo do dzis zwierzetom,zawsze wygrywa silniejszy.A facet ktory dobrze zarabia to facet ktory potrafi zadbac o rodzine,fakt sa przypadki jak tu kolezanka pisze,facet ma auto tylko dla siebie,ale tu chodzi tez oto,ze facet chce sprawiac wrazenie silnego,chce pokazac ,ze jest najlpszy,a w swojej zonie chce wzbudzac zazdrosc ,zeby nie chciala go zostawic,jest to przypadek marny ,bo zarobic to on duzo nie zarobi,ale ma silny instynkt pokazywania ze jest ok.

Gość Czyli zasięgnęłaś opinii
A potem wybrałaś sobie tę, która najbardziej Ci odpowiada. Gratuluję :)

A co w tym zlego zeby lubiec jak facet ma droogie auto??? lepiej miec i milosc i auto ,,bo gdzie bieda wchodzi drzwiami tam milosc ucieka oknami:-D

Wybaczcie,ale nie pociagaja mnie nie udacznicy:-( A facet ,ktory ma super auto ,dom,jednak potrafi cos osiagnac,skoro potrafi cos osiagnac ,to tez jest madry i pracowity:-) Ideal:-)

Gość prawiczek futurysta
Gorzej że auto będzie jego i dupy w nim zaliczane też . Ale co prawda to prawda bogatego to i na kochankę stać a biedny miłością kosmetyczki nie spłaci :classic_cool:

Gość prawiczek symbolista
Wiecie że stare porsche można kupić za mniej niż 50 tys zł.oczywiście nie 911 a 926 czy 944 ale mimo wszystko to sympatyczne samochody.

Gość żal bierze jak się czyta
"Zgadzam sie z toba 3, chcialam zobaczyc wlasnie czy ktos ma rozum szczery czy nie,to idzie daleko genach takie zachowanie,np. za czasow kamienia lupanego kobiety wybieraly tego najsilniejszego" - dobre. A psy np. dupczą się gdzie bądź i jak im wypadnie. Zawsze myślałem że rozum i uczucia to dary ewolucji które odróżniają nas od zwierząt ale widzę że istnieje spora grupa dla której to raczej zbędny balast :O

Gość comfortably numb
Wesoły ten topik był nie ma co się bulwersować :classic_cool:

A wiesz dlaczego faceci patrza na dlugosc nogi???? Bo jak sa dlugie to oznaka dobrych genow,same dobre potomki sie szykuja,psy tez raczej na nogi nie patrza:-D

Gość comfortably numb
Nie mam samochodu prawa jazdy i zarabiam mniej niż 1500zł więc ja śpię spokojnie .

heheh no spij spij