Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

nie moge doczekac sie terminu miesiaczki

Polecane posty

no to sie porobilo po ostatnim niezbyt milym doswiadczeniu zwiazanego z ciaza mielismy zaprzestac staran na jakis czas prowadze tzw kalendarzyk juz jakies 2 lata nigdy mnie nie zawiodl, w tym miesiacu jednak co nie co mi sie poprzestawialo nie wiem jak to mozliwe, ale owulacja wystapila u mnie najprawdopodobniej 8dc, a 5 i 7 dnia troche sobie poszalelismy czemu mysle ze wystapila tak wczesnie, a no bo piersi zaczely mnie bolec i jajnik kłuc co zdaza mi sie tylko i wylacznie wtedy kiedy ma miec miejsce owulacja a jeszcze rozmawialismy ze soba tego samego dnia ze nie chcialabym miec dziecka z grudnia teraz obydwoje czekamy i nastawiamy sie na to ze zostaniemy rodzicami moze macie mnie juz dosc ale musialam sie komus wygadac

ehh nie mam tu z kim pogadac a myslalam ze jak wejde na ten temat to zobacze wiele kontrowersyjnych wypowiedzi a tu nic cisza

Gość O-n-A91
czekajcie aż w końcu się doczekacie ;) będzie dobrze ;]

Gość mcmer
hm to albo test albo czekaj na okres hm... lady love skąd cię znam tylko nie wiem z jakiego portalu

Gość jooojjj
przede wszyskim nie schizuj i staraj się czymś zając - ale myśle że już nawet 6 dnia od teo stosunku no może 8smego zrób test co ci szkodzi - tylko koniecznie z pierwszego porannego moczu i dokładnie tak jak tam pisze.. może już coś wyjdzie - z bety z krwi też wychodzi wcześnie wynik ale lepiej nienakręcać się bo potem będzie smutno, lepiej odrzucać tą myśl a się zaskoczyć... wiem bo 3 dni schizowałam bo się mi spóźniał i już się cieszyłam że może a potem było mi smutno strasznie

Gość alle nuumer
lady love wróciła! Idź dziewczynko do psychiatry, bo Ty jesteś chora! Popierdoliło Ci się do reszty w tym pustym deklu?!

nie schizuje ;) nie doszukuje sie zadnych objawow bo to nie ma sensu, mysle ze tak z 10 dni poczekam i zrobie test :) co do ostatniej wypowiedzi : wrocilam? jestem tutaj caly czas ;) moglabys napisac co mialas na mysli piszac \"Idź dziewczynko do psychiatry, bo Ty jesteś chora! Popie**oliło Ci się do reszty w tym pustym deklu?!\" ??

Gość gafgv
a co jak od 3 miesiecy nie mam okresu, test ciazowy jest negatywny? rozumiem, ze test robiony po tych 3 miechach jest wiarygodny?

Gość cgmgjhjmg
JESTES POPIERDOLONA!! idz sie leczyc do psychiatry, masz macice zamiast mozgu

nie pisz pod innymi nickami bo to sie robi nudne ;) przeszkadza ci cos? to po co czytasz co pisze?

Gość gafgv
odpowie mni ktos?

w ciazy nie jestes bo to nie mozliwe idz do ginekologa on Ci wyjasni co sie z toba dzieje, wogole nie rozumiem dlaczego jeszcze tam nie wyladowalas :/ chyba ze to prowokacja

Gość xnxnxnxnxnxn
ty sama jesteś jedna wielka prowokacja!

Gość gafgv
nie prowokacja... po prostu mialam cholernie duzo stresow no i myslalam ze to od tego (czesto mam nieregularne od stresow i diety np) ale w sumie juz jest ok od ok miesiaca a okresu nadal nie ma...:/

ja i prowokacja? nie sadze :) a Ty kochana idz do ginekologa i to jak najszybciej, nie zwlekaj z tym bo to nie jest normalne

Gość nie za mloda jestes na dziecko

wiek nie jest tutaj najwazniejszy, pozatym nie mam 15 lat bez przesady co wy sie tak tego mojego wieku czepiacie?

Czy "o ja pierdolę" jest wystarczająco kontrowersyjną i interesującą cię opinią? :P

nie :P fajnie: ale mozesz mnie oswiecic troche i wytlumaczyc co mialas czy miales na mysli :P

Gość my tez nie mozemy
doczekac twojego terminu miesiaczki, bo z tego co zauwazylam to przed kazdym okresem zakladasz tu lub na ciazy nowy topik dla starajacych sie i jak dostajesz cioty to znikasz wielce rozczarowana i obrazona na caly swiat ! tak wiec niech przychodzi do ciebie szybko i zegnaj na kolejne na 28 dni 🖐️

zalozylam jeden topik ktory jest aktualny tylko ze malo kto tam teraz siedzi i nie jestem obrazona na caly swiat jak dostaje :) a tutaj to ja siedzie caly czas wiec nie wiem skad ten pomysl o znikaniu

dziewczyny myslalam o tym zeby zrobic test w poniedzialek, bedzie to juz jakies 12 dni od stosunku i 11 od ewentualnego zaplodnienia, myslicie ze wynik testu byłby po takim czasie prawidlowy?