Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Dobrej nocy

Polecane posty

Gość wsadwefcw
nara

Gość psica
pa

piękna piosenka słowiczko , tylko tak mi teraz smutno.............:-( słodkich snów

Gość wqevfv
Evy, tak dlugo Ci zajelo schudniecie tych 14 kg? ponad rok???????? na jakiej jestes diecie?

nie :-) nie odchudzałam sie cały rok, tak tylko wpisałam do stopki na poczatku normalnie jadłam a waga spadała sama bo przytyłam gwałtownie . Jestem na diecie 1000 kcal i jak nie kombinuje to ładnie spada:-)

Gość wqevfv
a jakies konkretne produkty jesz? ja sie zywie praktycznie samymi jogurtami, ale boje sie zwazyc :O a i tak najlepszym odchudzaczem jest stres - prawie 10 kg w miesiac...

ta stopka nie jest dokładna bardzo długo utrzymywałam wage 52 kg ale pozniej przez moja głupote skoczyła 2kg i teraz juz jest ok:-)

Gość wqevfv
no wlasnie sie przyjrzalam teraz ze ogolnie taki skok pokazujesz ja chce osiagnac 46kg, a mam ok 10 kg wiecej... ale walcze! :P

ja jem wszystko tylko ze mniej. Ograniczam weglowodany i jem wiecej białka.

Gość wqevfv
hmm... a jesz chrom (skutecznie zmniejsza apetyt i chec na slodycze), pijesz jakies herbatki itp? cokolwiek? czy tylko mniej jesz?

jem co 3-4 godz kolacja zawsze białkowa chleb pełnoziarnisty z chudąwedlina na obiad ziemniaki 3 małe , ryz , makaron 3 łyzki , piers kurczaka albo 2 jajka albo kotleciki sojowe + warzywa

nie biore tabletek. pije herbate czerwona zielona wczesniej piłam ale za bardzo mnie pobudzała i nie mogłam spac w nocy

Gość wqevfv
acha i tyle i dziala ja za malo warzyw jem, same jogurty i maslanki i platki... no i witaminki, podstawa... musze sobie kupic mikser, najlepsze ponoc efekty daje, jak wszytsko sie przyjmuje w postaci papek, musze wyprobowac...

Ja nie chce kombinowac . uwazam ze 1000 kcal to najlepsza dieta :-) a ze słodkosci to jem kisiele , galaretki , budynie , jogurty, owoce

Gość wqevfv
ja sobie czasami pozwalam na marcepan ide juz spac, milych snow, dobranoc :)

Gość dobranoc słowiczko
😍😍😍