Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna-z-młynaaa

Jestem młoda i samotna bo facetów brak. Dlaczego faceci są tak niestali...

Polecane posty

w uczuciach teraz ???? cholerka albo zabrakło dla mnie faceta albo normalni nie istnieją :D a już wogóle najgorsi są ci którzy tylko się bawią i zostawiają...i następna panna:/ Albo odpowiedzcie mi czy naprawde dla 20latka teraz dziewczyna musi mieć super duże cycki, figure modelki i ogólnie musi byc nieskazitelna ? :/ trace nadzieje że kiedykolwiek poznam faceta nie buraka :D autentycznie!!!! wrr.. ależ jestem zła.

Gość wqevfv
a ile masz lat? ja juz te nadzieje stracilam 😭

mam 18. I wiecie co ? zakochana po uszy byłam a on mnie zostawił dla innej! co za palant!!! nastepny po ktoryms spotkaniu stwierdzil ze ma duzo nauki a ja mam poważne powody zeby myslec ze ma inną... nie mam sił juz naprawde... jesli wszyscy faceci tacy teraz są i będą to mogę sobie pomarzyc o zalozeniu rodziny, dziecku i stabilizacji życiowej jakiejkolwiek. jestem wkurzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 antyfaceci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zanim ich skreślę jednak chciałabym poznać wasza opinie. moze mi któraś kobietka przywróci wiare w mężczyzn ??

Gość wqevfv
ja mam 24 inie mam faceta, pogodzilam sie z tym, nie szukam, nie czekam... moze pojde do zakonu :O

Gość gość
czarna-z-młynaaa - czemu milosc he nie ;) jestem sama znowu ale nie ubolewam bo to bardziej komplikuje niz pomaga nieprawdaz ? ;p

Mania2311 jestem tego samego zdania co Ty. Nie szukałam, sami przychodzili ale cholerka jasna czy oni muszą sie tak bawić kobietami? wydaje się że poważny związek srutu tutu i co? :D wqevfv a miałaś faceta? rozczarowałaś sie kiedykolwiek?

Gość oni sie zawsze bawia
tylko my glupie wierzymy w kazde klamstwo i kiedy cierpimy oni dupia juz gdzies indziej

Gość dziencioł
wqevfv a ile masz lat? ja juz te nadzieje stracilam Ty to rzez swoją głupotę jesteś sama ignorantko. zadajesz debilne pytania bo nie potrafisz nawet przeczytać ze zrozumieniem pierwszego posta.

Gość molincia
Faceci to chuje niedorobione zawsze obiecują dbają czułe słówka pierdolą do ucha .pierdolić się z nimi trzeba jak mają ochote a jak tylko sobie jakąś na dłużej przygruchają żeby im śmierdzące skarpety prała to potem im się szybko nudzi i sobie wymalowanaą cycatą tlenioną tapeciare bzykają tylko tm swoim chujem myślą a potem przepraszają że popełnili błąd i że niby żałują pały popierdolone wszyscy tacy są chuje do kwadratu fiuty zryte...

Gość masz racje
niech sie wala

Gość jezy dzisaj to
kazdemu oczy wydrapie co za szamty

Gość gość
czarna-z-młynaaa odezwij sie do mnie na gg :D pogodomy hehe

Gość maks900
Dziewczyny mówie wam wcale tak nie jest że wszyscy faceci są tacy sami ja np.nigdy bym dziewczyny nie zdradził i nie zostawił bez powodu mówie wam na świecie zostali jeszcze normalni fajni faceci

Gość maks fajnie
tylko ze ja za kazdym razem slysze to samo wlasnie kolejny facio mowi mi ze udowodni mi ze jest inaczej a rezultat jest jak wyzej

Gość wsciekla pogadasz

Gość o facetach

Gość lolitka malutka
sprzedam dziewictwo ktoś chętny mam 15lat

Gość temat jest juz wyzej
powod wiadomy kolejny koles mnie wystawil ,ale moge gadac o wszystkim bo i tak nie zasne

Gość mlody ale
poprzedni byl starszy i taki sam palant

Gość polowanie na lisa
molincia pisze Faceci ... czułe słówka pie**olą do ucha... Takich co nie pierdolą czułych słówek olewacie, to potem macie za swoje.

Gość ale kobiety
potrzebuja czulych słow