Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotoamator z wawy

Co się do licha dzieje z MEDIAMI?!?!

Polecane posty

Gość fotoamator z wawy

Otwieram dzisiaj stronę o2.pl i czytam - Co trzeci młody Polak będzie bezrobotny » (P) Masakra! Polacy to drogowi mordercy? (GŁOSUJ) » (HM) Czy Stany Zjednoczone Ameryki rozpadną się? To możliwe! » Przez Obamę USA zbankrutują » Uważaj na wichury. Mocno wieje w całej Polsce » ONZ: Skażone powietrze zabija miliony » Bankowcy podcinają sobie nasieniowody » Autobusy pojadą na paliwie z odchodów » Dzieci biorą się z dzikiego seksu. Nie planowania » Ani jednej dobrej wiadomości!! JEŚLI NAWET, KTÓRAŚ WIADOMOŚĆ NIE JEST ZŁA TO PRZEDSTAWIA SIĘ JĄ W TAKI SPOSÓB!! przykład - "Dzieci biorą się z dzikiego seksu. Nie planowania" z jakiego dzikiego seksu??!? może "spontanicznego" brzmiało by lepiej?? Czy na studiach dziennikarskich uczą teraz, że trzeba ludzi cały czas dołować?!?!? Po co to jest robione?? Podpowiedzcie mi bo nie mam żadnego pomysłu.

Gość cytować o2 to tak jakby
cytować Fakt, albo SuperExpress :-0 ani to źródło informacji, ani opiniotwórcze medium :-0 język pseudo dziennikarzy z o2 i podległych im mutantów (pardon, hot money i reszta) niczym nie odbiega od stylu wspomnianych szmatławców :-0 dziennikarstwem nie zajmują się dziennikarze z zamiłowania, czy wykształcenia, tylko nieudacznicy którzy nie znaleźli pracy w swoim zawodzie i teraz wielce będą naród informować, a nie daj Boże próbować temuż ciemnemu narodowi swoje racje wpajać :-0

Gość tu sie musze zgodzić
kryształowa kula jej sie należała i tą wiadomością możemy sie cieszyć, a nie jakimiś marniutkimi wynikami Kubicy P.I.Ź.D.Z.I.C.Y. :classic_cool:

Gość do fotoamatora
przecież nie od dziś wiadomo, że dobra wiadomość to żadna wiadomość dla mediów. Zdmuchnij złudzenia nt. zawodu dziennikarzai tyle!

Gość załamany tatuś
media nie mowia o takich rzeczach jakie ja przezywam, a moja żona znalazła se starszego, bogatszego, mądrzejszego, przystojniejszego z lepsza pozycja społeczna ;/ zostawiła dom, dwójkę dzieci i mnie ;/ nie chce płacić alimentów ani nie dzwoni i nie pyta się o potomstwo ;( nie wiem co mam robić ;/

Gość fotoamator z wawy
starszy i bogatszy to rozumiem gdyż są to cechy wymierne. Ale dlaczego piszesz mondrzejszy i przystojniejszy? Masz niską samoocene?

Gość Obiektyw prawdy
Gdyby pokazali np Pana Janusz spod Warszawy co mu się powodzi i ma firmę oraz dom i samochód itd itd to by go ludzie zniszczyli :( :classic_cool:

Gość przesadzasz jest przecież
raz w roku w mediach dzień dobrych wiadaomości:) zaintrygowało mnie jedno : Bankowcy podcinają sobie nasieniowody :O

Gość nie jarze tego..
manipulacja jak zywkle

Gość Obiektyw prawdy
ot ludzi bawi cudze nieszczęście :)

Gość fotoamator z wawy
Teraz to już przegięli pałe!! Szczególnie z tym orgazmem. Prokuratorzy, adwokaci i sędziowie to łapówkarze » Dzieci do żłobków, rozwódki do pracy » Biedny partner nie da ci orgazmu »

Gość Obiektyw prawdy
gucio prawda biedny to nie ma zmartwień . Gorzej jak kobieta ma orgazm tylko na pościeli usłanej banknotami :D

Gość daegmara
ale wy nie myślicie logicznie robią tak bo to marketing a np dlaczego pomimo kryzysu czytelnictwo "Faktu" nie spadło ? albo "Super Express" ? liczy się szoł, panika,afera, ploty jak z Pudelka -wtedy sie zarabia społeczeństwo to kupuje

Gość qwertynaqwertn
a ja nie potrafie zrozumiec dlaczego ludzie czytaja jakies bzdurki z zycia znanych osob, tabloidy, sluchaja tabloidowych dyskusji "bardzo mądrych panow" w TV ktorzy znaja sie na "wszystkim" nawet wiadomosci tojuz w polowie jakies bzdury w rodzaju takich ktore wymieniasz smieszne jest to ze lud siedzi slucha i czyta i czuje sie "dobrze poinformowany" podnieca sie bzdurnym newsami dziennikarze to strasznie zeszmacona grupa zawodowa - w większosci - sa wybitne jednostki tez oczywiscie - ale jak widze stado sępów rzucających sie na ludzi ktorych dotknęło nieszczęscie, nieuków ktorzy zapraszają gosci do studia i albo wrednie ich atakują, albo zgodnia piprzą farmazony i banały, nie zadaja zadnych trudniejszych pytan podaja informacje wybiorcze - manipulują - pamietam oburzenie mediow ze Obama na swoje zaprzysięzenie zaprosil konserwatywnego pastora - i zaczela sie nagonka na hipokryzję Obamy, ale nie podali - paskudni manipulatorzy- ze Obama zaprosił 3 pastorów - wyznających rózne poglądy - chciał pokazac ze będzie szanowal zdanie kazdego, ale hieny tak przedstawiły "fakty" ze wyszlo ze tylko ten jeden - przeciwnik gejów itd - został zaproszony dlatego nie podniecajcie się "wiadomościami" "faktami" itd bo przekazują nam to co chca zebysmy słyszeli, napuszają ludzi na siebie bo wtedy dyskutując o wzrzodzie na dupie Maryni - (nie wrzodzie tylko pryszczu, nie na dupie tylko na plecach i nie Maryni tylko Grzesia), zapominamy o waznych sprawach

Gość qwertynaqwertn
a juz totalnie nie zrozumiem co ludzi obchodzi co jada Doda i z kim sypia Foremniak. Kogo to obchodzi?!! podsumowując - autor ma racje - ale dowodzi to tego ze do doopy sa nasze wiadomosci i dziennikarze ktorzy je przedstawiaja