Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimimimi

leczenie kanalowe zęba

Polecane posty

Gość mimimimi

Witam! Byłam jakiś czas temu u dentysty - oczywiście leczenie kanałowe - i zadziwiła mnie jedna rzecz. Byłam na 2ch wizytach, pan doktor super miły itp. na 1 wizycie zapłaciłam 475 zł na kolejnej 320 - co daje nie mała sumkę - i niby wszystko bylo by ok - ale pan doktor nie załozył mi plomby! Czy to uczciwe aby wydac na leczenie kanałowe tyle pieniędzy i nie dostac plomby? Jak sie zapytałam czemu mi nie założył plomby to mi zaśpiewał cenę 250 zł.. dodam ze to nie pierwszy moj ząb leczony kanałowo i zawsze zakładano mi na koniec plombę :| (ostrzegam odrazu przed ta przychodnia - nazywa sie Atria i mieści sie w Chorzowie przy ul. dabrowskiego)

Gość dałaś się ostrzyc to strzygą
mają tam pacjentów?

Gość mimimimi
niby maja. a co do tego strzyzenia - poszłam tam bo to był jedyny dentysta ktorego udało mi sie znaleść w przeciągu 20 minut - gdyż na 1sza wizytę przyszłam z ogromnym bólem. Uwierz - jak boli to jest ci wszystko jedno gdzie idziesz - byle by przestalo boleć :/

Gość dałaś się ostrzyc to strzygą
trafiłaś na ewidentnego naciągacza :P ja za leczenie kanałowe z plombą (to chyba oczywiste, że musi być dziura zaklejona) zapłaciłam 300 zł ze znieczuleniem.

Gość upupupu
upup podnosze

Gość ninaaaaaa
to jest jakas paranoja zeby leczenie jednego zęba tyle kosztowało

Gość tak jak
ktos napisał.. skubią gdzie mogą !