Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty słodko-wymiotna

nie odzywa sie tydzien, bez powodu POMOZCIE

Polecane posty

nie odzywa sie juz tydzien nigdy nie byl skory do czestych kontaktow telefonicznych tez wole byc z Nim realnie, ale w ziazkach na odleglosc to trudne myslalam, ze skoro ja bede milczec, to moze sam sie odezwie milczy juz kiedys tak milczelismy glupio i glucho przez 3 tygodnie jestesmy razem pol roku, ale nie nazwalabym tego zwiazkiem, wlasnie przez brak kontaktu, gdy jestesmy osobno gdy jestesmy razem jest idealnie nie wiem, co zrobic mysle o rozstaniu facet 28letni raczej powinien wiedziec,jak se zachowywac, wiec pradopodobnie ma nnie w d***e zapomniec o Nim czy narzucic sie z rozmowa?

jesteście 6 miesiecy ale nie odzywacie sie po 3 tygodnie to moze tak naprwde jestescie parą moze niecały miesiac moze lepiej sobie darowac taki zwiazek bo jak byc z osoba z która rozmawia sie raz na miesica

Gość Obiektyw prawdy
Oni nie są parą ona jest na boku do ruchanka i tyle :). wiem wiem to brutalne ale jak widują się raz w tyg i nie rozmawiają to co to za para ?

dzieki mecze sie niemilosiernie w tej relacji niby chce byc z Nim, ale Jego podejscie powoduje u mnie rezygnacje

...ale zanim z nim zerwiesz to mu wyraznie powiedz badz napisz, dlaczeg podjelas taka decyzje. nie wiem czy juz kiedys rozmawialiscie na ten temat, ale dobrze byloby zeby facet wiedzial co robi twoim zdaniem zle (moze nastepnym razem -z inna juz kobieta - bedzie sie nad tym zastanawial)

no nie zależy nmu na żadnej relacji skoro potrafi9 potraficie ) nie rozmawiac po kilka tygodni

Gość Obiektyw prawdy
..ale zanim z nim zerwiesz to mu wyraznie powiedz badz napisz, dlaczeg podjelas taka decyzje. Tak postępuje jedna kobieta na tysiąc a szkoda bo to bardzo rozsądne . Szkoda że kobiety przeważnie nie piszą / nie mówią co jest źle :D

hhe, wiem,ze jedna na tysiac, ja bede w tej pozostalej czesci niestety

Gość wolnostojaca macica
szkoda, ze niektorzy nawet jak slysza co robia zle maja to gleboko w dupie :o i nadal uwazaja sie za idealy :o

Gość Obiektyw prawdy
Kobiety niestety mają dwie wady , trzeba być do nich cierpliwym i lubić zagadki bo będzie tydzień łaziła obrażona a nie powie o co chodzi :classic_cool:

jwsli widzi,ze facet nie wie, o co chodzi - to mowi jesli widzi,ze facet wie, ze spieprzyl i mysli tylko jak sie cwaniacko-sprytnie wywinc- to nie mowi, zreszta bezcelowe to i nie dziw sie, ze jest obrazona- tak naprawde jest zla i jest jej przykro

Gość Obiektyw prawdy
Ale z drugiej strony to by nudno było jakby tak wszystko mówiły :) Przy rozstaniu jednak powinno się podać dla czego to przecież nie wiele kosztuje .

wiem i dlatego zawsze podaje przyczyne chociazby ze wzgledu na szacunek dla drugiej osoby, do ktorej przeciez cos czuje/czulam co jednak nie polega na wyjasnianiu i robieniu z siebie cierpietnicy, jakie to bledy mnie krzywdzace popelnial, a po ktorych ja zalewalam sie lzami podanie krotko i zwiezle przyczyny, zapewne dla mezczyzn i tak "do olania, bo znajdzie sie taka, ktorej to pasuje" pozwala Ci bardziej godnie odejsc nie wiedze powodow, dlaczego mialabym sie wyzalac, komus, kto juz ze mna nie jest sama tez jestem ciekawa, co robilam zle, ale nie oczekuje,ze ktos w takiej sytuacji bedzie mi rozlegle wyjasnial lepiej podziewkowac za czas i wspolne chwile, zyczyc wszystkiego dobrego i sie pozegnac

tak, mowilm, pisalam wie,ze tesknie cholernie

Gość nie ma co się oszukiwac
to, co wasz lączy, to nie milosc tylko luzna znajomosc. ktos, kto cię kocha nie zapomni zapytac, jak ci minąl dzien, jak się czujesz, a on tyle dni nie jest ciekawy...

dziekuje Wam Wszystkim, Ludki potwierdziliscie moje odczucia a myslalam juz,ze to moje ozieble i oschle schematyczne myslenie jeszcze miec w sobie tyle wytrwalosci i determinacji by to godnie przezyc