Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

storczyk89

najlepszy krem nawilżający- proszę o radę

Polecane posty

Witam, Mam mały problem... Wybrałam sobie trzy podobno najlepsze kremy (miały najlepsze recenzje na forach:)) nawilżające do cery suchej i wrażliwej (taką właśnie mam) i nie wiem na który ostatecznie się zdecydować. A są to: L`oreal Happyderm, Iwostin Sensitia oraz Beauty Milk. Czy któraś z Was stosowała już te kremy? Jakie wrażenia? Najbardziej obawiam się zatykania porów a co za tym idzie- PRYSZCZY. A może polecacie inny świetny krem nawilżający do cery wrażliwej? Pozdrawiam serdecznie:)

Gość hobby poza zawodem
Witam. Mogę polecić kremy , które ja używam od wielu lat. Też mam suchą cerę. Jest to: Aquacurce Biotermu - różowy, Seqissimo Lieraca, Hydra Hrono i Aqua D też Lieraca, a z polskich i tańszych Morze Martwe i Aloes z Bielendy. Pozdrawiam

Gość jakajaka
ja uzywałam (i mam prawie całe opakowanie) kremu Loreal Happyderm, nie polecam go bo strasznie mi zapychał i własnie dostałam strasznego wysypu:( za to moge Ci polecic bardzo dobry krem nawilzajacy Pichtowy firmy Proderma, koszt niewielki bo niecałe 9zł za tubke

Gość ja też odradzam
Happyderm. Mi nie pasował. Z tych trzech chyba bym wybrała Iwostin, bo to godna polecenia firma.