Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnohk

Jeśli nie rozliczę się w urzędzie skarbowym z pitu to zapłacę karę?

Polecane posty

Gość mnohk

Gość kajaja8
Masz zamiar sie spoznic z rozliczeniem czy wogole sie nie rozliczac?

Gość mnohk
Mam zamiar się spóźnić bo nie mam numeru Nip a na wyrobienie muszę poczekać. Do końca kwietnia muszę się rozliczyć.

Gość mnohk
Tam gdzie pracowałam nie wymagali Nipu więc nie wyrabiałam a teraz dowiedziałam się że podobno za nierozliczenie się jest kara 5000zł

Gość kajaja8
Za spoznienie niestety sa kary ale moze jak zadzwonisz do mozesz poprosic o przedluzenie?

Gość mnohk
Dzisiaj tam pojadę i złożę wniosek o Nip ale jak byłam ostatnio to mi nie przyjęli bo nie podałam pracodawcy (aktualnie nie pracuję). Gdybym podała poprzedniego pracodawcę to mi przyjmą? Bo jeśli nie to jak mam się rozliczyć?

Gość ale nip musialas miec
jak zarabialas chyba...? ;> Na rachunku sie podaje ;) Poza tym nip wydaja w 2 tygodnie, zdazysz ;) A poza tym nie trzeba wpisywac ;) A poza tym sa takie skrzynki w US, gdzie sie wrzyca PITy jak "nie potrzeba potwierdzenia". W razie czego powiesz, ze wrzucilas tam :P

Gość ja od 7 lat pomagam
ja jak się rozliczłam pierwszy raz to teżnie miałam nipu. złożyłam pierwszy pit i podanie o nip razem:)

Gość mnohk
Tylki właśnie nie wiem czy mi wyrobią nip jak nie mam pracodawcy bo poprzednim razem mi nie przyjęli wniosku. Dziękuję, dopytam się tam jeszcze, jak nie przyjmą to rozliczę się bez nipu