Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elka_melka

Czy warto interesować się facetem z PENTAGONU? Co to właściwie jest?

Polecane posty

Gość elka_melka

Byłam z koleżankami w sobotę na imprezie i dosiadli się w pobliżu nad dwóch facetów. Wysocy, dobrze zbudowani i tacy dojrzali, a nie jakieś wsiuki. No i jeden z nich, taki brunet poprosił mnie do tańce. Miło się rozmawiało i nie był nachalny, opowidział mi że pracuje w pentagonie, ale nie wiem co to. Nie chciała pytać, żeby nie wyjść na głupią, ale mówił coś o wojsku i że był w Iraku. No i potem odwiózł mnie pod dom, nawet nie chciał nic ztych rzeczy, całkowicie wychowany i mówi, że praca wzywa, ale ma dzisiaj zadzwonić, bo ma wolne popołudnie i potem cały weekend wolny. No i nie wiem co zrobić, bo co to jest ta praca w pentagonie? Jak powiedziałam kolezance przez telefon to ona mówi, że na pewno ja kłamię, bo niemożliwe że taki facet mnie poderwał. Wynikałoby,że chyba facet warty uwagi, ale chciałam się poradzić dokładnie co sądzicie?

Gość Jesoooo jak Ty Gooooopia

Gość poranne czytanie kafeteriii
mysalle, ze zle robisz pytając o to na forum. skoro cos pcozulas do tego faceta to powinnas to zachwoac dla siebie. nie wdizisz ze takie pytanie ejst zwyczajnie glupie??? tylko zapeszasz wg mnie.

Gość dobry bajer pół sukcesu
praca w pentagonie... :P

Gość policjant to jest przeciez

Gość niezla prowokacja
:D bo jesli Ty serio nie wiesz co to jest pentagon to....moja szczena w dol :-0

Gość frufru
jestes pewna że to był Pentagon a nie Watykan?... 0/10

Gość wściekła rozwódka
Nie wiesz co to jest? I co by ten z pentagonu by tu w Polsce robił? Hehehehe.

Gość policjant to jest przeciez
ale tak si emowi na policjantów, ze pracuja w Pentagonie!! ;)

Przecież wiem co to jest pentagon, to jest wojsko w USA!!! Ja się chcę dowiedzieć co on robi w pentagonie i na czym pogać może ta praca jak on jest w Polsce. Czy na przykład większosć czasu jest w USA, a do Polski wpada na 3 dni w miesiącu czy jak. Nie będę go wyptywać, bo co sobie pomyśli? Macie dziwne podejście.

Gość Pryzmat pentagonalny
W Pentagonie powiadasz? No pewno jest tam wiele róznych stanowisk. W wywidzie zaczej nie pracuje , bo tacy lecą na inteligentne.

Gość a gdzie tu sugestia
Jasno napisane, że jesteś głupia :P

Sam jesteś odiota. Wiedzy nie macie to nie zabierajcie głosu, albo po prostu jakiś zazdrośnie tu piszą i tyle.

Gość głupia jesteś
tyle ci tylko powiem

Gość frufru
a dlaczego nie mozesz? powiedz ze jeszcze nigdy nikogo takiego nei spotkałaś i jestes ciekawa. niech opowie chociaz pobieznie. i napisz co powiedzial. napisz czy w ogole sie odezwal :P

Gość Secretary of Defense
Z tym Pentagonem to jest raczej jakaś ściema... żeby móc tam pracować, trzeba by mieć wysoki security clearance, a wątpliwa sprawa, żeby żołnierz armii innego kraju - nawet sojuszniczego - miał tam dostęp co dnia, dostał tam biurko i swobodę poruszania się. Nie łykaj tej ściemy. Wojskowym może jest i może nawet raz był z grupą oficerów w pentagonie, ale na co dzień to raczej ogląda zdjęcia tego budynku w internecie.

Niestety odwołaałam spotkanie z nim, bo humor mi się tam zepsuł przez kogoś że nawet nie ejstem w stanie się z nim spotkać.