Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona 30stolatka

Płakałam caly wieczór wczoraj bo mąż oglądał ze mną taniez z gwiazdami i...

Polecane posty

Gość zasmucona 30stolatka

nie bylo konca nad komplementacją urody doroty gardias..tej pogodynki...powiedzial ze zawsze marzyla mu sie taka laska..zabolalo mnie to cholernie.. bo ja jestem calkiem inna i jestem niebieskooką blondynką .. znalazłam jeszcze ten filmik na stronie głownej kafeteri jak ktos sie nia i mi sie przypomnialo to wczoraj i dobilo mnie..filmik zaraz wstawie zresztą ..to mnie dobilo..za taką laske kazdy facet dalby sie pokroić.. PISALAM NA TYM NA UCZUCIOWYM ALE TAM NIKT MI NIE ODPISUJE WIEC MOZE TU :(

Gość dogemara
powieś sie

Gość mój facet tez zakochany w niej

Gość wszyscy lukali na jej nogi
i dziwnie czerwienili się:-P Jest szczupła,ale na mój gust nóg nie ma zgrabnych

Gość mój facet tez zakochany w niej
nie ma zgrabnych???to ci zaraz pokaze jakie ma zgrabne

Gość dogemara
ludzie!!! gardias siedzi na kafeterii i robi sobie reklame !!!

A ty znajdz sobie inny obiekt pożądania. Np. jakiegoś aktora czy dziennikarza i zachwycaj się nad jego urodą, ciałem itp. Za każdym razem jak będziecie go razem oglądać. Zobaczysz twojemu facetowi nie będzie przyjemnie,nawet jeśli tego nie będzie okazywał. A ty bez mrugnęcia oka upajaj się urodą tego ów faceta.

Gość hahahaha udalo sie hahaha
gdyby zmyc z niej te cala tapete i zosytawic normalne, nieulozone wlosy to nie wiem czy bylaby taka piekna.

Gość KKG66
DOROTA WYGRA TANIEC BO JEST NAJPIEKNIEJSZA.. TA FRANCYS SUDNICKA PRZY NIEJ TO PASZTET

Gość pol biedy przynajmniej
faktycznie jest kobieta z klasa... Mojemu podoba sie Doda :O :(

No właśnie wcześniej oglądałam ten filmik i nogi to ona ma krzyyywee!

Gość NIKA78
Pomóżcie zebrać pieniądze na operację serduszka 5-miesięcznego smyka Igorka Jeruzala.Termin operacji to 23 kwietnia,ale pieniążki muszą na początku kwietnia być na koncie kliniki,by lekarze podjęli się jej. Igorka wychowuje sama mama i nie jest w stanie pokryć kosztów,stąd moja prośba. By pomóc Igorkowi - wyślij sms na nr 7138 o treści SERCE (koszt 1.22 z vat).W opdowiedzi tapeta do ściągnięcia na komórkę - przekaż 1% podatku - wpłać na konto Igorka FORTIS BANK SA W Lublinie - rachunek w PLN 86 1600 1101 0003 0502 1175 2150 "na leczenie Igora Jeruzal" FORTIS BANK POLSKA SA - rachunek USD 77 1600 1101 0003 0502 1175 2021 "na leczenie Igora Jeruzal" Kod swift ppabplpk FORTIS BANK POLSKA SA -rachunek euro 23 1600 1101 0003 0502 1175 2023 "na leczenie Igora Jeruzal" Kod swift ppabplpk Więcej informacji o Igorku na stronach http://dlaigorka.pl/ http://podaruj-zycie.com.pl/forum oraz na profilu mamy Igorka p.Karoliny Jeruzal na Naszej Klasie

Do teraz nawet nie wiedziałam kto to jest :D myślałam ,że to jakaś super laska :D a tu zwykła babka :D kurde ale dziewczyno masz problem :D a te jej nogi ???:D weź mnie nie załamuj :D chude patyczki jak u dziewczynki :D Oststnio jest jakaś nagonka na filmy z Demi Moore :D mój też powiedział ,że jest ładna :D chyba się powieszę :D

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
autorka oglada jakies denne programy dla kucharek...zenada!

Gość hahahaha udalo sie hahaha
No i dobrze Ci tak zasmucona po co oglądasz takie głupkowate programy - komentarz na miare 18latki:o

Gość frufru
powzdychaj w rewanżu do Hakiela.

swoją drogą nie oglądam tego... i pogodynki nie znam... ale trzeba mieć natrzaskane we łbie, by wpaść na taką formę lansu...

Gość KKG66
DOROTA TO SUPERLASKA ARYJEK ZAZDROSCI.. ZNASZ LEPSZĄ OD NIEJ I ŁADNIEJSZĄ ?RACZEJ NIE..

frufru- buuhahhahahaaa

Gość Anika22
Baby, ale tu chyba nie chodzi o to by rozprawiać na temat urody pogodynki. Droga 30stolatko, trzeba bylo walnąć męża tym co akurat miałaś pod ręką by nast.razem zastanowił się co i komu mówi.Wiem,że mój facet też widzi inne kobiety( tak jak ja zauważam innych przystojniaków)ale nie dzielimy się takimi refleksjami.Po co?Niepotrzebna przykrość. Nast.razem zamiast się smucić zareguj inaczej:)

Gość upupupu moze jednak
eeee tam zwykla wsiowa dziewczyna

Gość Lekorde
Wg mnie ona nie jestjakos bardzo ladna. Ma duze uszy bardzo

Gość trzeba było wyśc na
sacer zamiast ogladac taniec z gwiazdami :O

Gość podłe zazdrosne spaslaki
jest zajebista i tyle!!!!! i nie pierdolcie tutaj głupot tylko weźcie sie za siebie podłe spaslaki

Hm... spaślaki :classic_cool: z niedowagą też są spaślaki ?:D Pan mocno zdegustowany się odezwał :Dups.. dziecko :P

Gość auleee
olej to tacy sa moj tez nie raz mi cos takiego odwalil wiesz co one tylko tak w telewizjii wygladaja kilo tapety i operacjie i inne liftingi my jak bysmy mialy duzo kasy tez tak bysmy wygladaly glowa do gory a tak dla rewanzu to ty kiedys zafascynuj sie jakim innym facetem