Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nienormalna....

Chora zazdrość o przeszłość....

Polecane posty

Gość chyba nienormalna...
ps. oczuwiscie zrobilam robie wszystko by jednak te wiadomosci do mnie nie docieraly, zmienilam nr gg, mail, telefon... zablokowalam sobie prawie cale konto na Nk dla obcych... a jej i tak sie udaje wkradac do mojego zycia...wysyla mi nawet ich wspolne zdjęcia... i jak tu nie oszalec :(

chyba nie normalna jak wczesniej pisalam moj przyszly maz byl kiedys z dziewczyna 6,5 roku a z druga chyba rok...napisalas ze tamta tobie wysyla ich wspolne zdjecia mi nikt nie musial wysylac zdjecia bo przez przypadek kiedy na komp mojego A. szukalam naszych zdjec i nie moglam znalezc to weszlam w wyszukiwarke plikow i co??? znalazlam folder ich wspolnych zdjec...i jedne nawet byly w lozku...super co.poprostu zapomial ich wykasowac. alenic nie poradze. nie zerwe przezciez z nim bo znalazlam zdjecia z jego byla. gorzej by bylo jakby te zdjecia byly robione jakby juz ze mna byl. a tak nie mialam sie na co gniewac:/ i do tej pory jest mi z tym zle ze widzialam te zdjecia. nie omijam tego ze niestey tez byly zdjecia tam z jego dziewczyna z ktora byl tyle lat....teraz wyobraz sobie ze jestes w takiej sytuacji??? co bys na moim miejscu zrobila:(:(:( teraz jest mi lepeij psychicznie bo za dwa miesiace bierzemy slub , ale niestety ja tez musialam swoje przejsc tez jego byla ciagle wydzwaniala do niego:/:/ ale on chcial byc ze mna i nie mam nic mu do zarzucenia. a z jego przeszloscia musze sie pogodzic i bedzie lepiej jak ty tez ta sprawe\" olejesz\" ja na poczatku udawalam ze sie takimi duperalami nie przejmuje i to olewalam pozniej juz mi to w nawyk przyszlo i teraz mam te byle gdzies...w twojej sytuacji to ona powinna byc zla bo to on ciebie wybral jakby chcial byc z tamata to by poprostu byl :):)

Gość Wiesz podziwiam ciebie
że nie potrafisz powiedzieć swojemu facetowi żeby zakończył sprawe z byłą dziewcvzyną Jeżeli on wyraźnie jej powie, że ma inną i ma przestać do niego dzwonimć, pisać, ... itd, że nie życzy sobie ... tak postepuje dojrzały mężczyzna, ktory wie czego chce ON MUSI ZAMKNĄĆ TAMTEN ROZDZIAŁ ŻYCIA jeżeli ciebie kocha i mu na tobie zależy. Jak nie potrafi tego zrobić to ... niech nie wchodzi w nowy związek :( Musisz mu powiedzieć, że ciebie nie interesuje w jakich miejscach był z tamtą ... - swoją droga on nie ma wyczucia, przecież jak może nie pomyśleć, że to ciebie może ranić ... Jak on by się czuł gdybyś ty wspominała swoich byłych facetów ?

Gość Żeby nie oszalec
on musi załatwić definitywnie sprawę z tamta dziewczyną Ona nie może ciebie prześladować i utrudniać tobie życie Musisz z nim na ten temat porozmawiac ... Zastanawia mnie fakt, że on wspomina tamtą ... musi wybrać, albo jak ktoś tutaj pisze zamknąć tamten rozdział swojego życia i zacząć nowy rozdział ... albo niech tobie głowy nie zawraca bo na trójkąt się nie zgadzasz W tej sprawie bądź zdecydowana bo sama widzisz, że się męczysz a taka sytuacja nie buduje związku ale rujnuje ...

prawiczku ja tez nie:/ ale co tam co nas nie zabije to nas wzmocni:) prawiczku widzisz epiej byc nie prawiczkiem:P:P:P:P:P

Widać nie masz gorszych problemów, trzeba sobie w takim razie jakieś stworzyć. Też mam mężczyznę którego bardzo kocham i nie jestem jego pierwszą. Wystarczy mi świadomość że ostatnią.

prawiczku chyba nie pokonamy te osoby ktorzy maja poglady ze trzeba sie puszczac na prawo i lewo:):):):) i korzystac z tego na calego:/ jest ich za wiele:)

prawiczek i kropka 1987 - co nie zmienia faktu że to kompletnie nieuzasadniona zazdrość.

że nie potrafisz powiedzieć swojemu facetowi żeby zakończył sprawe z byłą dziewcvzyną Jeżeli on wyraźnie jej powie, że ma inną i ma przestać do niego dzwonimć, pisać, ... itd, że nie życzy sobie ... tak postepuje dojrzały mężczyzna, ktory wie czego chce ON MUSI ZAMKNĄĆ TAMTEN ROZDZIAŁ ŻYCIA jeżeli ciebie kocha i mu na tobie zależy. Chodzi o to wlasnie ze on to robi!! Pisal jej nawet juz bardzo ostre slowa ale jak grochem o sciane!! Nawet na policje juz chcielismy isc :( Zmienilismy wspolnie nr gg, maile... pol roku a ta wariatka nie daje spokoju :( Zresztą gdybym miałą wiecej cierpliwosci i sily moze bym to olała, ale nei mam, przez to wpadam w rozdrażnienie... Teraz jest spokój ucichło to wszystko , ale zazdrośc o przeszlosc została...coraz mniejsza, ale jest... Może tak juz bywa jak sie nie mialo wczesniej doswiadczenia "związkowego" i teraz ma sie gniew ze nie startujemy z rownej pozycji? Mowi ze byl z nia nieszczesliwy, ze bykla okropna, wiec ja sie pytam: po tyle z nia byles? po mnie oklamywales na poczatku zwiazku z nia az tyle nie byles? Dziwna sytuacja, wiec nie dziwcie sie ze moj gniew przybiera takich rozmiarów :( Musialam sie wyzalic... To tym bardzo mnie

tak jak wczesniej opisywalam przede mna byl moj A z taka jedna rok czasu. dla mnie mowil zedo niej nigdy nic nie czul, ze to ona sie przyczepila. pozniej jak z nia zerwal to ona sie wieszala , gadala wszystkim ze jest w ciazy. i nawet jak juz ze mna byl nie dawala mu spokoju, ale ja dalej nie rozumiem dlaczego byl z nia tyle czasu jezeli do niej nic nie czul??? to po jaka cholere z nia sypial??? ych znowu wpadam w zlosc:(

Gość chyba normalna
albo Twój facet ściemnia, że mu nie zależało na niej, albo dziewczyna była ładna i pchała mu się do łóżka, to sobie skorzystał :) którą wersję wolisz?

chyba nienormalna ja zadnej wersji nie wole ale napewno jedna z tych opcji to prawda:(:( a ty jaka opcje wolisz;D

To na gorze to byl podszyw :] ale w sumie zgadzam sie z nim ;) wole wersje taka ze byl glupi i zyl w toksycznym zwiazku jak wiele kobiet tutaj na forum :)