Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aletkaaaa

wierzycie w te prognozy na 2012rok???

Polecane posty

Gość aletkaaaa

ze pole magnetyczne Ziemi sie zmieni i nasza planeta stanie i zacznie krecic sie w druga strone, po czym nastapi zamiana miejsc biegunow w wyniku czego nastapi kataklizm i zginie zycie na Ziemi. duzo sie teraz o tym mowi. niby naukowcy sa zdania ze tak bedzie, to nieuniknione i ze tak juz bylo wczesniej - tak zginely dawne wysoko rozwiniete cywilizacje. mowi sie tez ze wszyscy rzadzacy o tym wiedza, ale nie mowia by nie wywolac masowej paniki. edch natrafilam na to przypadkiem i zaczelam czytac z przymruzeniem oka, jednak gdy dotarlam do obliczen tych wszystkich profesorow, to juz sama nie wiem... i jako mloda swiezo upieczona mama troche schizuje ... :-(

Gość bzdurrrry
przeżyłam już kilka końców świata ;) zajrzyj na wikipedię tam znajdziesz bardziej wiarygodne informacje

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
to daj linka do tych wiarygodnych informacji...mnie tez to przeraza...

Gość tak ja w to wierze

Gość wolnostojaca macica
zostalo ci niewiele czasu, szkoda go marnowac na schizowanie :)

Gość buahahahahaha
:D:D:D właśnie, dawaj linka do tych rewelacji :)

Gość aletkaaaa
"To jasne, że czeka nas światowa katastrofa o nieznanych rozmiarach. Niemal cała ludzkość zniknie z powierzchni Ziemi. Europa powróci do epoki lodowcowej i stanie się terenem niemożliwym do zamieszkania z powodu zaniknięcia ciepłego prądu - Golfsztromu. W Ameryce Północnej będzie jeszcze gorzej. W jednej chwili znajdzie się ona pod lodem bieguna południowego, tak jak to się stało z Atlantydą. Nieuchronność katastrofy nie budziła wątpliwości. W swojej książce The Path of the Pole profesor Charles Hapgood pisze: "Znalazłem dowód na trzy rozmaite pozycje bieguna północnego w niedawnym okresie. Podczas ostatniego zlodowacenia Ameryki Północnej biegun wydawał się znajdować w Zatoce Hudsona, (...). Przesunął się na swoje obecne miejsce pośrodku Oceanu Arktycznego jakieś 12000 lat temu." "....Połącz ze sobą precesję równonocy, przesunięcie się skorupy ziemskiej i odwrócenie pola magnetycznego, a otrzymasz w ten sposób obraz kolosalnego mordercy. Góry i wyspy wypiętrzy on w niebo i spowoduje gigantyczną zagładę. Nikt nie kwestionuje powiązania pomiędzy epoką lodowcową i zmianami magnetycznymi. Zlodowacenie odgrywało główną rolę niemal we wszystkich katastrofach w dziejach Ziemi. Steven M. Stanley z Uniwersytetu Johna Hopkinsa twierdzi, że ochłodzenie klimatu było czynnikiem sprawczym wyginięcia gatunków w kambrze, a także w permie, w dewonie itd." w skrocie chodzi o to, ze tak wczesniej zginely wszystkie gatunki zwierzat i wczesniejsze wysoko rozwiniete cywilizacje - Egipcjanie, Majowie itp. tu calosc: http://www.eioba.pl/a70278/czy_ziemi_grozi_zaglada_w_2012_roku takich artykulow jest masa.

Gość wezwijcie lekarza
ja uważam że cały ten kryzys gospodarczy jest tylko przykrywką na to co nas czeka w 2012 w związku z przebiegunowaniem. Wymyślili ten kryzys aby ludzie mieli się czymś zając a nie "siac panikę"" o katastrofie

Gość aletkaaaa
"Wiemy zatem już, że okresy zlodowaceń i przesunięcia biegunów zdarzają się często. Za kilka lat znowu ma do tego dojść. Co się wydarzy? Ruch obrotowy Ziemi gwałtownie się zwolni, a następnie zmieni kierunek. Obecnie Ziemia porusza się z zachodu na wschód, potem będzie się obracać ze wschodu na zachód. Innymi słowy, Ziemia będzie nadal obracać się wokół swojej osi. To oznacza, że Ziemia będzie musiała zwolnić i zacząć obracać się w przeciwnym kierunku. Nastąpi to w czasie krótszym niż doba, a towarzyszyć temu będą potężne zmiany, kataklizmy, śmierć miliardów ludzi i wielkie zniszczenie. Następnie sytuacja unormuje się ponownie, tyle że nastąpią zmiany klimatyczne w związku z przesunięciem się biegunów." no nie wiem, na mnie to jakos dziala. nie wiem, wierzyc, nie wierzyc, ale troche oblecial mnie strach.

Gość etammmmmmmmmmm
uf nie bedze musiała kredytu spłacać

BUHAHAHAHAHA, kierunek obrotu Ziemi się zmieni, ludzie, czy wyście rozum postradali???? :D :D :D jak można dawać wiarę w te brednie :D :D :D Ziemia kręci się w jedną i tę samą stronę od początku jej istnienia, podobnie jak pozostałe planety, trzeba by niewyobrażalnie wielkiej siły z zewnątrz, aby zmienić kierunek jej obrotu. macie pojęcie, jakie momenty pędu wchodzą tutaj w grę??? zastanówcie się, ile waży masa całej planety, a potem puknijcie się w głowę.

Gość ja juz przyzylam minimum
3 konce swiata i takie bezdury juz mnie nie ruszaja. Poza tym mam meza naukowca i on szczerze smieje sie z tych amerykanskich bzdur i odkryc, zreszta podobnie jak jego koledzy. My nie mozemy tego sprawdzic, ale ludzie z "branzy" wiedza, ze to jedna wielkia bzdura.

nie wiem jak to jest z kreceniem sie ziemi,ale wiem,ze magnetyzm sie zmienial juz pare razy..jakie to ma konsewkencje?cholera wie :P

Gość a mnie to wali.....
mam juz dziecko, meza, moje marzenie sie spelnilo wiec nie musze juz sie dluzej snuc po tym padole ;) gorzej maja ci ktorych marzenia o macierzynstwie, slubie itp sie jeszcze nie spelnily, tym wspolczuje.

Ej no co wy przecież euro u nas ma być w 2012 roku.. Obwodnice miejską zaczęli nam budować pod Wrocławiem już z tej okazji:( A tak na serio to pamiętam że kiedyś dużo było o końcu świata w 1997 roku. Moja sis nawet miała koszulkę w `95 \"za 3 lata koniec świata\" :D Ja w te brednie nie wierze, jeszcze jakby to chodziło o 3012 rok to może.. ale teraz? Znowu za 3 lata......

zgadzam sie z anyzowka. Ziemia jest ogromna i jakiej sily trzeba, zeby ja zatrzymac i wprawic w ruch w odwrotna strone.........niedorzecznosc. Poza tym, jesli mialoby sie cos takiego stac i rzadu narodow ponoc wiedza o tym, to wstrzymalyby budowanie wiezowcow, mostow, nowych fabryk itd........bo po co, jesli ma sie to za chwile zawalic? Na dyskusji ogolnej jest podobny temat i tam jest podany link, w ktorym sa obalane tezy \"konca swiata\"

Gość kto pyta nie zbłądzi
w Dubaju już wstzrymano budowę największego wieżowca, natomiast po necie krążą zdjęcia z satelity z budowy schronów min. w schronów w Norwegii......

Gość rrrrniach niachh
może zostanie rozwiązany problem głodu w Afryce :)?

Bła ha ha, nie wierzę w takie bzdury. Może i kiedyś znów nastąpi epoka lodowcowa, ale nikt nie wie kiedy dokładnie, ale na pewno nie w 2012 roku :D

oo, schrony w Norwegii :) dobrze, że wyemigrowałam. Wiesz może dokładnie, gdzie one się znajdują? Ciekawe, czy mam daleko?

Gość nareszcie
jeszcze tylko 3 lata huuraa !!!!!

schrony to akurat istnieją - bo ludzie są tak naiwni, że można im najpierw wmówić koniec świata, a potem sprzedać taki schron za niezłą kasę :classic_cool:

Gość no to staraczki
dajcie sobie spokój ze starankami o bobo bo po co wam to w takim przypadku?:D:P

pamiętam jak miał być koniec świata chyba w 98 roku, byłam na kolonii i wielki schiz wszyscy :P nie wierzcie w to wszystko, zawsze człowiek sobie coś wymyśli, zawsze nam będą pasowały jakieś zdarzenia do jakiejś przepowiedni, tak jak z horoskopami... słyszałam, że ludzie mają się zmienić i ogólnie świat się przewartościowuje... ale, że połowa ludzkości zginie i zostaną tylko \'Ci\' dobrzy :P miłym na co dzień i tak warto być ;)

Gość bardzo sie boje
Kruczoczarna--->zazdroszcze Ci troche tego optymizmu- mi go brakuje...

Nie wierzę, bzdura. a zresztą co ma być to będzie. Korzystaj z życia póki czas, a nie przejmujesz się tym co będzie może za 3 lata. Życie tu i teraz jest najważniejsze :)

Gość o_ania
AAAAAAAAA!!!!!!! Nie nie nie!!!!! Nie żartujcie! Nie schizujcie! Cholera muszę szybko stracić to dziewictwo!