Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wellness_cafe

28 marca zgaśmy światło na godzinę - Godzina dla Ziemi

Polecane posty

Gość wellness_cafe

Cześć, 28 marca, juz po raz trzeci, odbędzie się akcja "Godzina dla Ziemi. Inicjatywa "Godzina dla Ziemi" polega na wyłączeniu światła na jedną godzinę w naszych domach, firmach i budynkach publicznych. W ubiegłym roku 28 marca 2008 o godzinie 20.00 w akcji tej wzięło udział 100 milionów osób z 35 krajów. Światła zgasły w 370 miastach w 14 strefach czasowych - od Australii przez Izrael, Koreę po Stany Zjednoczone. W ciemnościach pogrążyły się takie miejsca jak: wodospad Niagara, Koloseum w Rzymie, Opera w Sydney czy Golden Gate Bridge w San Francisco. W Polsce światło zgaszono w Warszawie i Poznaniu, gdzie wyłączono iluminacje ponad pięćdziesięciu budynków i budowli. Przyłacz się do akcji! Więcej przeczytasz na http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/aktualnosci_wellness/

ja codziennie mam zgaszone światło przez większość godzin - przecież dzienne wystarcza, zresztą dni coraz dłuższe :) tego typu "akcje" są dla mnie trochę śmieszne. no bo co niby z tego wyniknie, ze jednego dnia ileś tam osób zgasi na godzinę światło?

Gość majkaaaaa
anyżówka popieram Cię w 100%

Gość mazowszerwqas
kiedy jest dzień Geja? może by w ten dzień zapalić świeczkę w kształcie penisa w oknach?

"iedy jest dzień Geja? " poelcam zajrzeć do kalendarium świąt na wikipedii :O 🖐️ " ja codziennie mam zgaszone światło przez większość godzin - przecież dzienne wystarcza, zresztą dni coraz dłuższe " MAM TAK SAMO nawet po nocy potrafię siedzeić bez światła :P

Gość Precz z głupimi akcjami
Kolejna ogłupiająca akcja dla replikantów. Kolejne globalne ogłupianie.

Gość MIMIIII1111
mazowszerwgas Tylko dzisiaj o jedym. Napewno dawno nie byłas bzykana .co pajęczyna zarosło

Gość Rozwalam topiki
A ja 28 marca będę specjalnie świecił wszystkie lampki i światła w domu, żeby pokazać że takie akcje mnie śmieszą:P

Gość simona b
ok zgasze swiatlo o godz 12:P nawet na 4 godziny, a co ..

Gość Elektryk pracownik Elektrowni
tego typu "akcje" są dla mnie trochę śmieszne. no bo co niby z tego wyniknie, ze jednego dnia ileś tam osób zgasi na godzinę światło? Cóż mówiąc prostym językiem w elektrowni będzie duże przeciążenie a raczej niedociążenie takich akcji powinno się zabraniać bo to nie służy instalacjom elektrycznym.

Gość Elektryk pracownik Elektrowni
Jedyna słuszna akcja to była by akcja "szkło" kupujemy produkty tylko w szklanych butelkach np mleko czy śmietana. Im mniej plastiku tym lepiej.

Gość Pancrea
Najśmieszniejsze jest to, że gaszą światło i zapalają świeczki.