Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serdelka81

Mąż chyba homo...

Polecane posty

Gość nie chce mi sie wierzyc ze
ok widac ze prowo podejrzewasz brak testosteronu a tu nagle taki agresywny okazuje sie w sumie niezle bylo z poczatku bo az mnie zastanawialo czy to moze byc prawda, dobrze ze wyjasnilas, ze nie ;)

Gość mmmmm...mmm
no ale jak? Najpierw go podejrzewasz, a kilka postów niżej ze juz byłaś u prawnika??? cos za szybko się kręci ta sprawa....

Gość larwkaaa
fakt..dałam sie wciagnac jak mała larewka a ja juz duza larwka jestem:-P

Gość Serdelka81
Bylam u prawnika zaraz po urodzeniu dziecka, czyli rok temu. Wtedy nie mialam pracy, teraz na szczescie juz mam. I dam sobie rade sama.

Gość a co ja mam powiedziec
jestesmy ze soba 3 lata,od dwóch lat wogóle nie współzyjemy,nie wiem o co mu chodzi,żadne rozmowy nie skutkują,nie wiem co robić;/mieszkamy razem

pomocy:((((((((

Gość larwkaaa
co masz powiedziec?..zmien faceta bo szkoda zycia..albo znajdz sobie kochanka..proste:-)

Gość mon123
absolutnie bym nie byla z facetem ktory nie chce ze mna wspolzyc , ktorego nie pociagam fizycznie. Ja bym nawet nie byla z facetem ktory nie chce miec seks wiecej niz raz na tydzien- nie pociagam, spadowa. Jest tylu mezczyzn , mozna sie dobrac.

mieszkam z nim,w innym miescie,gdzie ja pójde?jestem załamana strasznie,jedyne do czego jestem mu potzrebna to posprzatac,ugotowac,uprac,czuje że życie mi ucieka

Gość cos podobnego
ja mialam podobnie i do tej pory nie wiem czy moj facet byl gejem. tez mial haslo na kompa i nie wiem co tam ukrywal. tez go nie pociagalam-zero seksu. tez wygladal raczej jak chlopiec a nie jak mezczyzna(rysy twarzy, maly zarost). tylko dalej nie wiem czy byl gejem:)

Gość larwkaaa
mieszkam z nim,w innym miescie,gdzie ja pójde?jestem załamana strasznie,jedyne do czego jestem mu potzrebna to posprzatac,ugotowac,uprac,czuje że życie mi ucieka znajdz prace, kochanka , przyjaciół i odejdz