Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Licealistka.18.

ZAKOCHANA W NAUCZYCIELU.

Polecane posty

Gość Licealistka.18.

To trwa drugi rok :/ Nie wiem, czy to hormony, czy co... Po prostu nie umiem normalnie żyć :/ Myślę o nim cały czas. Uwielbiam z nim rozmawiać, uwielbiam jego uśmiech, sposób bycia... Doradćie mi proszę, co robić, bo już naprawdę nie mam siły...

kazdy to przezywal...znaczy jesli facet jest swiezo po studiach,to moze jak skonczysz liceum to cos z tego wyjdzie..ale jak ma zone i dziecko,to daj spokoj...skonczysz liceum,pojdziesz na studia i spotkasz kogos innego

Gość Licealistka.18.
Nie ma ani żony ani dzieci. Nie mam naprawdę już siły ;/

Gość gówniarze do lekcji

Często bywa, że młodzieży podoba się młoda nauczycielka czy też młody, przystojny nauczyciel. A jeszcze,gdy fajnie prowadzi lekcje... To w pewnym sensie zrozumiałe. Powiedziałabym, że w zasadzie nic dziwnego, normalne. Jednak o czymś więcej nie może byc mowy. Nawet nie próbuj. On ma na pewno swoje życie. Jeśli zauważył, że jesteś w niego wpatrzona to pewnie mu schlebia, ale nie licz na nic więcej. Poza tym kontakty nauczyciela z uczennica na stopie prywatnej sa zabronione. Chyba nie chcesz mu zniszczyc kariery? Inaczej sprawa by wygladala, gdybyscie sie spotkali za pare lat, Ty bylabys nim zainteresowana, on Toba. W tej chwili jestes dla niego uczennica, a on pewnie ma dziewczyne/narzeczona/zone, prawda?

Gość Licealistka.18.
jestemm pewna, że nie ma nikogo, ale to nie zmienia postaci rzeczy... to zaczyna być dla mnie chore :/ nie podejrzewałąm, że w wieku 18 lat można tak silnie przeżywać takie uczucie :( myślałam, że to się zdarza tylko dziewczynkom 15- 16, no cóż- myliłam się :/

Gość bambosz na szpilce
KOBIETKO JESZCZE NIE RAZ POCZUJESZ TAKIE UNIESIENIE GWARANTUJE CI TO. JA OD LICEUM MIALAM 2 ZAKOCHANIA:)))

Gość szkodaze tak masz
przynajmniej bedziesz dobra z jego przedmiotu

Gość Licealistka.18.
:( a czy z tego się można wyleczyć?

Gość za robote sie weź

Gość na co ci stary dziad

Gość przejdzie Ci na pewno
poznasz kogoś innego i bedzxie git

masz 18 lat - to znaczy, że już i tak kończysz szkołę :) zdaj maturę, odbierz dyplom, a potem pogadaj z nim i umów się, a co :)

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin