Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona87654

czy to coś zlego ?

Polecane posty

Gość zagubiona87654

Hey. Mam 19 lat.Wczoraj siedzialam u mnie w domu z chlopakiem 23 lata Siedzielismy obok siebie na kanapie i on robil mi masaż stop i zdją skarpetke i masowal nagle weszla mama po coś tam.. A gdy on wyszedl juz z domu ona mi awanture robi ze co ja wyprawiam, wyzywa mnie od tamtych i innych. Krzyczy i robi ze mnie najgorszą. Calą noc plakalam. Nie wiem juz co mam zrobic... to tak bardzo mnie zranilo.. Pomozcie.

Gość kropkowama muchomorzyca
wiesz nie doradze ci bo mialam podobnie az w koncu sie wyprowadzilam bo takiego wyzywania to nikomu nie zycze

Gość mamusia jakas przewrazliwiona
niech sobie walerianki lyknie. Poza tym to twoj facet i jej nic do tego. Zamki sobie w pokoju pozakladaj, zeby nie wchodzila nieproszona.

Gość zagubiona87654
kropkowama muchomorzyca a jesteś dalej z tym chlopakiem ?? Jestes szczesliwa ?? Boze ja tez nikomu nie zyzce zeby jego rodzice taaak traktowali i podchodzili do zycia.. :(

Gość zagubiona87654
Ona zawsze mowi że ja zycia nie znam ze ejszcze mi zycie pokaże... A w zasadzie nigdy mnie nie slucha nie pozwala mi sie otworzyć.. I to Ona zawsze najbardziej mi zycie utrudnia i dolki pode mna kopie z "miłości" ;( Co zrobic ??? Poczekać az zrozumie jak mnie rani? Pokazać jej ze mnie zrtanila i byc dla niej zimna itp.? Czy przepraszac za w sumie nie wiem za co.. ?