Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winci

poczulam sie bezsensu ...

Polecane posty

W końcu Ty się na niego nie wydarłaś, on na Ciebie nakrzyczał. Ludzie powinni rozmawiać, a nie krzyczeć

Gość winci
dokladnie :)

Gość rozumiem ciebie
winci spokojnie :) trzeba trzymac sie swoich zasad :) Ty powiedzialas spokojnie co ci sie nie podoba, to on zaczal krzyczec, zachowal sie jak gowniarz, pewnie to on wypil za duzo ;) a moze sie faktycznie dowartosciowal ;) hehe i mu odbilo....moze ma kompleksy? ;)

Gość winci
no teraz ma opis, " w huju mam" swietne dziecko z niego :P mhmmm mozliwe ze ma kompleksy,choc glosno o nich nie mowi

Gość rozumiem ciebie
winci ile on ma lat?? :O

Gość winci
on 21 :)

Gość winci
i jak na swpj wiek, jest malo rozumny

Fakt jest. Dorosły facet a zachowuje się jak 17-latek :P

Gość winci
no , dobrze wiedzec, ze ma to w chuju, fajnie, ze po 4 latach takie sparwy ma wlasnie tam ;/ ziewczyny teraz to jest mi nprawde zle :( ''' wyszlabm gdzies na KQWE CZY COS, A NAWET NIE MAM Z KIM

Napisałabym Ci: Nie przejmuj się ale wiem, że tak się nie da. No cóż zobaczysz co z czasem będzie. Obejrzyj sobie dzisiaj jakiś fajny film na dvd :) 🌼

Gość winci
rozmawialam z nim wczoraj, nagadalam mu co chcialam i poszlam, pozniej dostalam wiadomosc z przeprosinami.Usprawiedliwial sie tym, ze przyszlam w nieodpowiednim momecie, bo on byl pijany, oskarzal mnie rozniez o to,ze ciagle go obserwowalam, i ze obgadywalam go z moja kolezanka, bo ona wiedzila o co chodzi, hehe to moja kolezanka troche sie znamy, wiec nie musialam jej w sumie duzo mowic, spama spytaka o co chodzi to jej pwiedzilam, w jednym zdaniu i tyle. Moze ona popoelnila blad, widzila, ze troche bylam wkurzona po rozmowe z nim, i sama probowala mu cs powiedziec, a on sie jeszcze bardziej wkurwil , mniejsza z tym , niby mnie przeprosil, ale teraz jest jakis dziwny;/ taki oschly i ma do mnie stosunek, jak do zwyklej kolezanki , taki mechaniczny, alni buzi , ani nic, moze uwaza, ze ja tez powinnam go za cos przeprosic, tylko ja nie wiem za co ;/ ???? Lily Allen , jestes tu ???

Jestem. Uuuuu To Twój facet jest bardzo obrażalski. Opuszczał Cię na imprezie, podbijał do innej laski, wydarł się i teraz jeszcze strzela fochy???! Niepoważne. I dotego jeszcze tłumaczy swoje zachowanie alkoholem. Według mnie powinien Cię przeprosić, spróbować się z Tobą pogodzić, dać kwiatuszka... No i zachowywać się normalnie.