Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blekitnooka_lwica_28

czy powinnam jechac bez niego?

Polecane posty

jesteśmy ze sobą pól roku, kocham go i bardzo dobrze nam się układa, nie mieszkamy jeszcze razem. Ja zarabiam dość dobrze on w tej chwili szuka pracy. W czerwcu chciałabym wyjechać na dość droga wycieczke zagraniczna, jego nie będzie stać żeby jechać ze mną. do tej pory za wszystkie wyjazdy jak np w góry płaciliśmy po połowie. Tak sie dzisiaj zastanawiam czy powinnam jechać sama? stać mnie na to żeby zapłacić tez za niego ale to kupa kasy i chyba za wczesna faza związku żeby to zrobić. Z drugiej strony gdyby to on miał wyjechać byłoby mi smutno ze jedzie bezemnie. Co o tym myslicie?

Gość skinnyyyyyyyyy
zrób tak jak bys chciała żeby on postąpił na twoim miejscu

Gość Donau
chyba to Twoje "kocham go" jest troche przesadzone, skoro masz takie problemy

dlaczego przesadzone? a co ty bys zrobiła na moim miejscu?

Gość TAK SOBIE
hmm do dlaczego nie pomyslisz o wyjezdzie aby i jego bylo stac, moze jakis wypad tanszy w kraju ??- ja bym sie glupio czula na miejscu faceta Cudze chwalice swego nie znacie :P

Gość bambosz na szpilce
nie zostawiaj go. wiesz jak urazisz jego dume jak mu tak zrobisz ty jedziesz a on nie ma pracy. no nie wiem ja bym wybrala nawet wypad za miasto ale razem

Gość Donau
jezeli naprawde kocham to na wakacje jeżdze z facetem- tam gdzie nam to odpowiada- mnie i jemu- NAM- na tym polega związek. A jezeli nie kocham i chce odpoczać to jade sama

Gość Mariusz8080
Zgodze sie 100% z skinnyyyyyyyyy, wiesz co powinnasz zrobic jak jestescie razem.

Gość a ja powiem to
dziewczyna ma zrezygnowac z drogiego wyjazdu bo chlopaka nie stac? a gdzie realizowanie swoich dazen i planow? bez przesady, w kazdej chwili moze kopnac ja w dupe i bedzie zalowala ze przez N lat nie robila tego co chciala bo ja zwiazek hamowal, poswiecanie sie ma swoje granice

Gość jechac i nie patrzec

Gość hgjgjhdfdxvvkkj
sam fakt, że sie nad tym zastanawiasz jest dowodem na to, że nie jest to wielka miłość. Gdybys go bardzo kochała nie mogłaabyś rozstawać się aż na tak długo. Gdy naprawdę kochamy jest nam trudno się rozstać nawet na kilka godzin. Dlatego jedź, przeciez i tak nic z tego związku nie będzie

Gość czy wy jestescie normalni
zwiazek to nie wiezienie czy zalegalizowane niewolnictwo... rece opadaja. chce jechac to niech jedzie, facetowi korona z glowy spadnie czy sie poplacze ze ledwie 2 tygodnie jej nie zobaczy? ludzie zyja bez siebie miesiacami pracujac w roznych krajach i to niby nie sa zwiazki?

Gość ja osobiście bym wolała
pojechać z facetem nawet do najbliższego miasta, zamiast jechać za granicę bez niego. Ale to ja... Ty zrób jak uważasz.

Gość czy wy jestescie normalni
no tak, lepiej przez 2 lata wisiec facetowi na szyi przez 24x7 a potem dziwic sie ze sie znudzil i rzucil niz wprowadzic zdrowe relacje ...

Gość rtsfdsffsd
jak na sypianie z nim to nie ejst za wczesna faza zwiazku, a jak na wylozenie kasy to juz tak. puknij sie w glowe iditoko, sypiasz z nim a tego mu zalujesz, gdzie tu konsekwencja?

Gość ja bym mu fundnęła ten wyjazd
skoro Ciebie w tej chwili stać, a on jest bez pracy gdyby sie nie zgodził, skorystałabym z opcji podsuniętej przez przedmówców i wyjechała razem z nim, ale gdzieś blisko i tanio swoją drogą jestem bardzo ciekawa co zrobiłabyś i jaki temat byś założyła na kafe, gdyby sytuacja była odwrotna :)

Gość niestety ale kobiety
niestety ale kobiety nie wiedza co to honor, przez 5 lat placilem za wszystkie wyjazdy (zagraniczne) za siebie i zone, ale kiedy stracilem dobra posade i to ona zarabia wiecej mozna pomarzyc co najwyzej o wycieczce do wsi obok, rowerem. mysle juz o rozwodzie.

Gość to prawdaa

Gość i jaka decyzja

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu
[zgłoś do usunięcia] rtsfdsffsd jak na sypianie z nim to nie ejst za wczesna faza zwiazku, a jak na wylozenie kasy to juz tak. puknij sie w glowe iditoko, sypiasz z nim a tego mu zalujesz, gdzie tu konsekwencja? DOBRE!

nie ma jeszcze decyzji:( musze to przemyslec i z nim pogadac pzedewszystkim, dzieki za wszystkie wypowiedzi