Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asica 244

czy mozna byc w pelni szczesliwym bez uprawiania seksu?

Polecane posty

Gość
Onanizm wliczasz w seks? :P

Gość kiniatko
ok teraz z innej beczki.bo takie odpowiadanie jest bez sensu,jedni z was pisza mozna drudzy nie mozna.posluchajcie prosze mojego przypadku.jestem z chlopakiem od 3 lat.przez po pol roku bycia razem zaczelismy uprawiac sex,bylo cudownie przynajmniej mi sie tak wydawalo.(zaznaczam oboje mamy 23 lata).przez dlugi czas bylo ok az sie nie przyznal ze sex nie sprawia mu przyjemnosci,poniewaz ma problemy z czlonkiem.po tym jak mi to powiedzial probowalam go namowic do pojscia do lekarza ale bez skutecznie.meczylismy a w sumie ja bardziej sie przez kolejne 1,5 roku,probojac namawiajac i nic.od 5 miesiecy nie kochamy sie i nie dotykamy wogole.on przez to zamknal sie w sobie,uwaza ze przestal mnie kochac i ze nic do mnie nie czuje,a mimo to bije sie z myslami czy byc nadal ze mna czy sie rozstac.do lekarza idzie dopiero teraz po namowie mamy.twierdzi ze ja nic zlego nie zrobilam i ze zemna jest wszystko ok.to dlaczego tak sie stalo ze mimo pomocy nie chce jej przyjac??co zrobic zeby chcial sie znowu przytulac i wspolzyc,ktos na to zna odpowiedz??

Gość juz przegrany
tzn jakie problemy penisa???

Gość kiniatko
ma problem z nim bo kiedy sie kochamy to go boli...musial by miec zabieg ale nie chcial isc na niego dopiero teraz po rozmowie z mama i po tym jak pomyslal ze wszystko straci zdecydowal sie.

Gość juz przegrany
stulejke ma???

Gość kiniatko
tak ale boi sie isc na zabieg i dlatego nasze wspolzycie tak wyglada a nie inaczej.nic na sile nie chcialam robic chcialam mu pomoc jak nie dla siebie to dla niego zeby on w zyciu sie pozniej odnalazl.nie wiem co mam robic zeby wszystko wrocilo...

Gość adaskost
Próbowałem....NIE MOŻNA !!!!!!

Gość kiniatko
co prubowales??leczyc sie ??czy kochac i tez cie bolalo??

Gość justys24
jezeli jestes prawiczkiem/dziewica to pewnie myslicie ze bez seksu da sie przezyc. to fakt, ale jezeli juz zaczniecie to robic.. uwiezcie mi sie nie da sie bez tego zyc. nie dosc ze jest super to umacnia zwiazek i napewno tak szybko sie nie rozstaniecie. oczywiscie bez sexu tez mozna byc dlugo ze swoim wybrany/wybrana ale uwierzcie mi ze wkoncu i tak by doszlo do sexu. wiem cos o tym. pzdr =**