Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggfdg

Mój facet mnie obgaduje!

Polecane posty

Gość ggfdg

Jego kumpel z pracy obgaduje swoja dziewczyne mój facet obgaduje mnie, nie wiem czy to po to by być cool i miec o czym pogadać z kolegą? Nasze prywatne sprawy to nasza sprawa poza tym głupie gadanie i wymyślanie jest bez sensu.Ja nigdy na niego nic złego nie powiedziałam i nie potrafie powiedziec bo to dobry człowiek. Nawet wypowiadajac sie o teściowych robi to złośliwie choć moaja mama jest wspaniałą kobieta i traktuje go jak syna, jest mi przykro. Wasi faceci tez tak robią?

Gość Josió Wilkupnik
a kobiety niby tak nie robią ? dobre sobie. tak jest wszędzie. taki świat.

hehehe ten Twoj facet to nie facet...jak mozna obgadywac swoja polowke?:O Poza tym przed kim On Cie obgaduje i w ogole skad o tym wies?z.....moze przesadzasz piszac,ze to jest "obgadywanie"? Rozwin troche temat:)

Gość ggfdg
gdy przychodzi z pracy zasypuje mnie plotkami o dziewczynie swojego kolegi że ona to i tamto że taka i owaka no mase negatywów jakby mnie to interesowało,zapytałam go wprost czy on mnie tez tak obgaduje, popatrzyl sie taki zmieszany bo zasugerowałam żeby nie klamał (że niby wiem) nie zaprzeczył i szybko zmienil temat, dla mnie obgadywanie to jakaś chora jazda ja nie potrafie powiedziec na niego nic złego bo w końcu z nim jestem i takiego go sobie wybrałam

mnie jak moj wkurzy,to tez go obgadam z przyjaciolka,a co :P jak mam watpliwosci,czy wsciekam sie bez powodu,to tez pytam o zdanie postronnej osoby.nie obgaduje,tylko pytam o zdanie