Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbvc

Płaciłam karta a z konta nie zeszła ani złotówka

Polecane posty

Gość vbvc

W sobote płaciłam karta (alior bank, była to moja pierwsza transakcja ta karta), wchodze przed chwila na konto a internecie a tam tyle samo kasy co było wczesniej. Mam tez konto w Pekao Sa i tam srodki sa zablokowane natychmiast po wypłacie z bankomatu/zapłaceniu karta, nawet jesli to jest weekend. Czy to możliwe ze ze tyle to trwa zanim sciągną środki?

Gość wredzioszek
moze to trwac pare dni

Gość kelmii
oczywiscie ze to czasem trwa jak jak w weekend robie zakupy to ok środy widze ze tow banku zaksiegowano i kase pobrano a takto tak samo jak u ciebie

Gość vbvc
W pekao sa zawsze środki pomniejszały mi sie natychmiast po wypłacie/zapłaceniu kartą. W historii konta czasem pojawiała sie transkakcja dopiero po kilku dniach ale samo saldo konta było niższe natychmiast

Gość marsza s
ja też mam wszystko natychmiast, po 4 dniach dopiero kasy nie ma ? W życiu bym nie wpadła że tak może być Invest Bank

nie wiem, ja też od razu mam niższą kwotę w środkach dostępnych. może u Ciebie nie widać tego dopóki nie zaksięgują - poczekaj i zobaczysz.

Gość vbvc
No nie ma. Tzn, kasy jest tyle co było w piatek, myslalam że dzis zaksieguja wraz z pierwsza sesją a ta była rano i nic mi sie nie pomniejszyło