Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .l.ll..l.l.l...

ropnienie oczek

Polecane posty

Gość .l.ll..l.l.l...

moja córeczka od paru dni ma zaropiałe oczka, szczególnie jedno, i opuchnięte jak od zaspania, do tego ma zaczerwienioną skure buzi i delikatne krosteczki, czy to może byc uczulenie?

Gość .l.ll..l.l.l...

Gość hejkum
moze to zapalenie spojowek? biegnij do lekarza.mojej tez ropialo oko,tak ze rano nie mogla otworzyc,opuchlizna tez byla.lekarz przepisal kropelki.a zeby bylo "smieszniej" :( to mnie rowniez sie to udzielilo-ropa,lzawienie ,bol(jakby ktos mi garsc piasku do oka wsypal.)takze szkoda dzieciaka,bo to nie przyjemne. ps.a ni moja 3 letnia corka ani ja nie ząbkujemy :p

No tak zapalenia oczek nie można wykluczyć i chyba przy zapaleniu ucha też może się zdarzyć że oczy ropieją. Tylko że nie wiem czy krostki też są w tedy, a moja jeden dzień miała też wysypkę małą. Wiadomo lekarz najlepiej oceni:)

Gość .l.ll..l.l.l...
ząbki szły ale już wyszły i raczej to nie to, ale długi czas ma już katar, nie wiem może to to, jest cała zapuchnięta, jutro pójdziemy chyba do lekarza jak nic się nie zmieni :(

Gość ttttttt
nie chyba tylko na pewno.Samo nie przejdzie a tylko może sie pogorszyc.Pewnie wystarczą kropelki do oczu.Nie lekceważ tego bo to OCZY.

Gość .l.ll..l.l.l...
tak myślałam że może to jakies uczulenie i jej przejdzie, ale widze że nic z tego, macie racje w koncu to oczy....

Gość ttttttt
nawet jeśli to alergiczne zapalenie spojówek to nie przejdzie tak samo.Szkoda dziecka,bo pewnie pomogą zwykłe najprostsze kropelki użyte kilka razy.Nie leczone moze coś tam z tego wyniknąć.Podejdź jutro do lekarza.Lepsza wizyta niż kłopoty