Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monique09

Stylizacja paznokci - Tipsy - Częstochowa - Dojazd

Polecane posty

Gość monique09

Hey! Jeżeli nie masz czasu ani ochoty czekać tygodniami na wolny termin w salonie kosmetycznym lub masz małe dziecko i nie możesz sobie pozwolić na wyprawę do salonu i wolisz by zabieg był wykonany u Ciebie w domu, albo najzwyczajniej w świecie masz babską chandrę i chcesz sobie poprawię humor kolorowym szaleństwem na paznokciach ;)) być może obgryzasz paznokcie i myślisz, że już nic nie da się z tym zrobić - tu Cię zaskoczę - DA SIĘ!!! Masz ślub, wesele, urodziny, imprezę lub chcesz zrobić komuś ciekawy prezent w formie usługi stylizacji paznokci..:) ZAPRASZAM!!! Zajmuję się przedłużaniem paznokci metodą żelową na terenie Częstochowy! Istnieje możliwość dojazdu na terenie Częstochowy i okolic. Zakres usług: Przedłużenie paznokci na tipsie : 55-70zł Przedłużenie paznokci na formie: 65-80zł Dopełnienie: 45-60zł Żelowanie naturalnej płytki: 50-65zł Żelowy PEDICURE: 55-65zł Zdjęcie paznokci : 20zł Dorobienie jednego paznokcia: 7,5-10zł Kontakt: Monika tel kom. : 725-167-511 nr gg: 8808254 e-mail: monique09@op.pl Zapraszam do obejrzenia moich prac: http://monikastachon.blog.onet.pl Pozdrawiam :)

Gość cynstochowianka
Drogo u Ciebie. W akademikach wisza ogloszenia że już za 30zł robia tipsy. bylam juz u jednej tipserki, ktora sie tu reklamowala i zgarnela mi 200zł za tipsy i jeszcze caly czas narzekala, ze mało.

Gość monique09
Hey :) Nie uważam w żadnym wypadku, że za paznokcie liczę sobie za dużo. Co do dziewczyn które robią pazurki za 30 zł to nie liczyłabym na zbyt wiele, bo podejrzewam, że dopiero się uczą. Same materiały kosztują ok 40-50zł, a do interesu nie widzę sensu, aby dopłacać:) Pazurki są moją pasją i cena za nie nie jest wygórowana. Zastanawia mnie tylko, dlaczego skoro widziałam ogłoszenia tipserek za 30zł poszłaś do babeczki, która brała 200? Pozdrawiam i zapraszam, Monika :)

Gość Karolina0
Witam Serdecznie! Oferuje przedłużanie paznokci metodą żelową ze zdobieniem jak i akrylowym i kolorowym żelem, również wykonuje farbkami akrylowymi, koronkami, cieniowanie brokatów, zatapianie kwiatków akrylowych w żelu oraz inne różniste zdobienia w tym zakresie. Oczywiście posiadam Dyplom Skończenia kursu w dziale Stylizacji Paznokci jest on dowodem na dokładne wykonanie paznokci. Posiadam tylko cyrkonie Swarovskiego. Stylizacje wykonuje najlepszymi produktami 'Perfect Beauty' dowodem na to jest długotrwałe nie tracące blasku paznokcie. Ceny są zależne: -przedłużanie NA TIPSIE : 60-70zł -przedłużanie NA FORMIE : 70-80zł -Dopełnienie : 50-70zł -Żelowanie naturalnej płytki : 50-60zł -Zdjęcie paznokci z nałożeniem odżywki :20zł -KAMUFLAŻ (optyczne przedłużenie płytki paznokcia, najbardziej nadaje się do paznokci obgryzionych) - 10zł -Dorobienie jednego paznokcia :5-10zł Cyrkonie Swarovskiego odpłatne. CENY ULEGAJĄ ZMIANIE PONIEWAŻ WYSTĘPUJĄ CZĘSTO PROMOCJE WIEC PROSZĘ O KONTAKT. Odpowiem na wszystkie pytania, zapraszam na e-mail: karolinasobieraj0@wp.pl gg:4895863 Prace do obejrzenia: Zapraszam! http://stylizacjapaznokcikarolina.blog.onet.pl/ Pozdrawiam Serdecznie

Gość paznokietki
Ja osobiście polecam salon Strefa Urody na ulicy Dąbrowskiego. Profesjonalna obsługa, paznokcie super zrobione zarówno tipsy jak i hybrydy w przystępnej cenie. Sama jestem stałą klientką i bardzo chwale sobie to miejsce!

MANICURE-SUPER OFERTA BEZ WYCHODZENIA Z DOMU MANICURE HYBRYDOWY TYLKO 49zł. STYLIZACJA I PRZEDŁUŻANIE PAZNOKCI 50-85zł. Zadzwoń bądź napisz by otrzymać szczegółowy cennik i dowiedzieć się więcej. W celu ustalenia wizyty proszę o kontakt telefoniczny. KONTAKT: www.e-beauty.czest.pl tel: 790268134 (odpisuję na sms) gg: 42803885 e-mail: e.beauty@interia.pl Zapraszam Panie z Częstochowy i okolic

MANICURE-SUPER OFERTA BEZ WYCHODZENIA Z DOMU MANICURE HYBRYDOWY TYLKO 49zł. STYLIZACJA I PRZEDŁUŻANIE PAZNOKCI 50-85zł. Zadzwoń bądź napisz by otrzymać szczegółowy cennik i dowiedzieć się więcej. W celu ustalenia wizyty proszę o kontakt telefoniczny. KONTAKT: www.e-beauty.czest.pl tel: 790268134 (odpisuję na sms) gg: 42803885 e-mail: e.beauty@interia.pl Zapraszam Panie z Częstochowy i okolic

Gość gość
No obłędne :D Za 80zł ?:)

Gość Paznokcie z dojazdem
witam serdecznie Jestem dyplomowana stylistka paznokci.Zapraszam wszystkie Panie ,ktore pragna odmienic swoje paznokcie.Do mojej pracy przywiazuje pelen profesjonalizm i wszelkie starania aby klientka byla zadowolona z paznokc**Praca przebiega w milej atmosferze oferuje dojazd gratis na terenie Częstochowy. Nalezy takze pamietac o higienie! Narzedzia na ktorych pracuje sa zawsze sterylizowane po kazdej klientce co jest rzecza najwazniejsza! PROSZE PAMIETAJCIE OTYM ZAWSZE!! Moja oferta: -Manicure hybrydowy kolor+zdobienie 45zl PROMOCJA -Utwardzenie naturalnych paznokci żelem 50zl -Żel na formie lub tipsie 60zl -Akryl na formie lub tipsie 65zl -Manicure klasyczny cena 35 zl -Odnowa paznokci 55 zl Dodatkowo: -Regulacja brwi + henna 10 zl -Maseczka algowa z ampulkami i peelingami poprawiajaca wyglad skóry ,nawilżenie.Efekt juz po 1 zabiegu.Stosuje kosmetyki profesjonalne marki Charmine Rosse. Cena 65zl PAZNOKCIE BEZ WYCHODZENIA Z DOMU. (jezeli nie jestes pewna co do wybranej metody prosze pisac,dzwonic udziele wiecej informacji i wybierzemy najlepsza metode) ZAPRASZAM KONTAKT 661 070 579

Gość Paznokcie z dojazdem
witam serdecznie Jestem dyplomowana stylistka paznokci.Zapraszam wszystkie Panie ,ktore pragna odmienic swoje paznokcie.Do mojej pracy przywiazuje pelen profesjonalizm i wszelkie starania aby klientka byla zadowolona z paznokc**Praca przebiega w milej atmosferze oferuje dojazd gratis na terenie Częstochowy. Nalezy takze pamietac o higienie! Narzedzia na ktorych pracuje sa zawsze sterylizowane po kazdej klientce co jest rzecza najwazniejsza! PROSZE PAMIETAJCIE OTYM ZAWSZE!! Moja oferta: -Manicure hybrydowy kolor+zdobienie 45zl PROMOCJA -Utwardzenie naturalnych paznokci żelem 50zl -Żel na formie lub tipsie 60zl -Akryl na formie lub tipsie 65zl -Manicure klasyczny cena 35 zl -Odnowa paznokci 55 zl Dodatkowo: -Regulacja brwi + henna 10 zl -Maseczka algowa z ampulkami i peelingami poprawiajaca wyglad skóry ,nawilżenie.Efekt juz po 1 zabiegu.Stosuje kosmetyki profesjonalne marki Charmine Rosse. Cena 65zl PAZNOKCIE BEZ WYCHODZENIA Z DOMU. (jezeli nie jestes pewna co do wybranej metody prosze pisac,dzwonic udziele wiecej informacji i wybierzemy najlepsza metode) ZAPRASZAM KONTAKT 661 070 579

Gość gość
Po dobre szkolenia to gdzieś dalej - w Warszawie mamy dobrą szkołę Beauty Lux, w Czewie nie kojarzę żadnej dobrej szkoły z tej tematyki, tak więc chyba nie tędy droga. No i zdecydowanie szukajcie szkolenia zawodowego, a nie podstawowego!

Gość adalenka
Zdecydowanie tak - akurat czewa nie ma dobrych szkół, a temat znam dokładnie dlatego, bo tam mieszkam. Nie ma żadnych problemów ze zdobyciem w Polsce kwalifikacji, ale zdecydowanie w większych miastach.

Gość gość
ja polecam bez dojazdu ;) Studio Urody Anna Gworys :) tylko nie wiem, czy robią tam tipsy ;)