Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agunia 86

kreatyna wasze odczucia plusy

Polecane posty

Gość agunia 86

musze przytyc do 8 kg diety i inne rzeczy nie wchodzaw gre nie bylo zadnych slutkow. teraz jestem sklonna zaczac brac kreatyne. mam na przytycie pol roku prosze piszcie czy ktos ja stosowal

Gość agunia 86
czy nikt jej nie stosowal

Gość Ejjjjj......
No odpowiedzcie z ta kreatyną bo sama jestem ciekawa

Gość agunia 86
no wlasnie odpowiedzcie jak cos tylko wiecie. moze wasi znajomi ja brali. czekamy na jakiekolwiek wskazówki

Też muszę przytyć... 5 kg w 4 miechy... HELP!!!

Gość Ejjjjj......
Od paru dni biore gainer monster mass ale jestem nie systematyczna i założe się ze to mi gówno da. To jak wkońcu z ta kreatyna???

Gość agunia 86
czytajac o tej kreatynie jestem za duzo razy probowalam przytyc i nic zdrowa jestem tabletki anty tez nic nie pomalogły a musze przytyc na gwałt. od jutra zaczynam brac kreatyne i rowerek po godzince 3x w tygodniu ponoc 6 kg w pierwszy miesiac mozna spokojnie przybrac nbbierze sie 4 tyg i 4 tyg przerwy ale z tego co czytalam waga raca do normy po odstawieniu ale mimo tego warto sprobowac a moze akurat sie utrzyma

Gość agunia 86
dodam ze moj chlopak brał ale cwiczył no i efekty byly widoczne

Gość Ejjjjj......
No właśnie niewiadomo czy nie będzie wpływac na dzialanie tabletek anty

Gość agunia 86
mozna przyjmowac biorac tabl anty czytalam na internecie dzisiaj zaczynam, bede pisac teraz do pracy bede pozniej

Gość agunia 86
oj nikt sie donasnie chce przylaczyc

Gość Daniannnooooo
Kreatyna zatrzymuje wodę w mięśniach i pod skórą, może trochę pomóc w zwiększeniu wagi, ale nie na długą metę. Jest kilka rodzai kreatyny, oraz różne firmy ją produkują w różnych cenach. Można o tym poczytać w suplementach. http://sportbb.pl/viewforum.php?f=3 Miłej lektury.

Gość Megazadowolony
Ogólnie polecam. Łatwe w zastosowaniu, przystepna cena środków wytwarzanych na bazie kreatyny :) ja znalazłem stronę http://kreatynaopiniedlaciebie.com/, na której to można przeczytać wszystkie zalety, jakie wiążą się z jej przyjmowaniem. Rewelacja! polecam każdemu, kto chce wzmocnić swoje ciało

Gość olof26
Wiadomo - większa wytrzymałość oraz przyrost siły, ale... ostatnio wziąłem się za czytanie o kreatynie i trafiłem na ten artykuł https://adamed.expert/kreatyna-zastosowanie-dawkowanie-i-skutki-uboczne-kreatyny/ i czego się dowiedziałem czego Wy na pewno nie wiecie? Kreatyna wpływa pozytywnie na nasze zdolności intelektualne czyli lepszą pracę mózgu! A to ciekawe co? :)

Gość Alina23
Może spróbuj jakieś odżywki na masę? Typu Mass Activator z SFD, gainery...

Gość gość
Jak chcesz to trza jeść duuuużo :D

Gość gość
Co do kreatyny to mi najlepiej wchodzi Olimp (tutaj mają sporo róznych typów, w tym steki – http://odzywki-olimp.pl). Ogólnie dużo ludzi u nas na siłowni jedzie na Olimpie i jeszcze nie słyszałem żeby ktoś narzekał.

Gość gość
A po co się szprycować suplami wystarczy zwiększyć bilans kaloryczny np z 2600kcal do 4000