Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idiotkacholera

Co zrobić?

Polecane posty

Gość Idiotkacholera

Jestem uczennicą tydzien temu zamówiłam ksiązkę dla nauczyciela, aby wziąc z niej spr które robi moja nauczycielka. Moja koleżanka zadzwnoiła dzisiaj i powiedziała , że moge mieć przez to problemy. Musiałam podać się za nauczyciela przy rejestracji gdy ją zamawiałam.Ale napisałam z innej szkoły. Czy możlwe jest że moja nauczycielka może się o tym dowiedzieć albo w ogóle ktoś ze szkoły?Bardzo się boję....Mam same 5 tylko ostatnio złapałam kilka 4 i chciałam mieć gotoway spr....:(:((

Gość ja slucham duzo rocka
fajny pomysl tez tak zrobie

Gość Idiotkacholera
proszę o pomoc. Czy ktoś wie czy ktoś się o tym dowie? Czy będą jakieś konsekwencje?

Gość Idiotkacholera
Błagam na pewno jest tu ktoś w podobnej sytuacji lub nauczyciel

Gość koń trojański iV
oczywiście że to sprawdzają przez kuratorium!

Gość Idiotkacholera
Super i co się wtedy stanie? Czy moja nauczycielka się o tym dowie?

Gość acobs
nikt tego nie sprawdza nie boj sie ale tez niep[otrzebnie chwalisz sie przed kolezankami.Zawsze mozesz cpowiedziec ze uczysz sie z tej ksiazki do np.egzaminu

Gość Idiotkacholera
Uff Boże dziękuję Ci bo ja zamówiłam tę książkę z nią na pół. Miałyśmy się podzielić. Ale to ja ją zamawiałam więc wina spadnie na mnie. Jesteś pewna? To wydawnictwo to Nowa Era

Idiotkacholera Jestem uczennicą tydzien temu zamówiłam ksiązkę dla nauczyciela, aby wziąc z niej spr które robi moja nauczycielka. Moja koleżanka zadzwnoiła dzisiaj i powiedziała , że moge mieć przez to problemy. Musiałam podać się za nauczyciela przy rejestracji gdy ją zamawiałam.Ale napisałam z innej szkoły. Czy możlwe jest że moja nauczycielka może się o tym dowiedzieć albo w ogóle ktoś ze szkoły?Bardzo się boję....Mam same 5 tylko ostatnio złapałam kilka 4 i chciałam mieć gotoway spr.... Olej to, wiedza jest dla wszystkich.

Gość Idiotkacholera
Zaraz zawału dostanę. Jakby to wyglądało uczennica średnia 5,20 wszystkie konkursy w szkole itd. A tu nagle podaje się za nauczyciela i kupuje ksiązki...

Gość Idiotkacholera
Ale wie ktoś na pewno czy to kuratorium , czy szkoła nie sprawdza itd?To dla mnie bardzo wazne

Gość Idiotkacholera
Proszę....