Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh_help_me_please

Proszę odpowiedzcie!!!!!!

Polecane posty

Gość eh_help_me_please

Słuchajcie a jak się robiło 3 testy... praktycznie co tydzień. Ostatni 3 w 5 tygodniu od domniemanego zapłodnienia to w tym 3 teście ta kreska powinna byc już dobre i pożądnie widoczna, bo przecież wtedy w organiźmie jest już dość dużo tego składnika który testy wykrywa, dobrze myslę? Ciągle mam wrażenie że może była 2 kreska ale jej nie dojrzałam.

Gość eh_help_me_please
eh... No chyba oszaleje. Ale gdybym była w tej ciąży, chyba choć jeden z tych testów wyszedłby na bank dodatni. Na ostatni patrzyłam już pod światłem z bliska mu się przyglądałam i w końcu tak jak przy pierwszych oględzinach nie widziałam żadnej kreski tak po dłuższym czasie widziałam tam drugą kreskę w każdym miejscu!

Gość larwkaaa
idz do gina i niech Cie zbada..po co sie tak zadreczac..albo zrob badanie krwi pod kontem ciazy...zapłacisz mało a test bedzie wiarygodny

Gość jooojjj
eee gin ci i tak nic niepowie - zrób bete z krwi - idź do labolatorium - nie musisz być na cczo i za 20 - 30zł zrobią ci badanie beta hcg i nawet po 4 godzinach możesz mieć w pełni wiarygodny wynik.. ale wątpie byś była w ciąży ale widać jest taka możlwość skoro o tym myślisz więc dla pewności zrób bete

dzięki dziewczyny. Nie wiem moze przez stres nie mam tego okresu, i przez zmianę trybu aktywności z dziennej na nocną. Tak myślę - 3 testy, 3 różnych firm. No przecież chyba któryś by wykazał coś. Ależ sobie wmawiam.