Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azumi7

Poszukiwana reklama! Pomóżcie wygrać zakład!

Polecane posty

Gość azumi7

hej:) poszukuję reklamy i liczę na waszą pomoc:) sama reklamy nie widziałam i szukam jej dla koleżanki (ona bezskutecznie szukała i założyłyśmy się, że ja do piątku ją znajdę;P toteż, pomóżcie wygrać zakład!:D) problemem jest to, że nie wiadomo czego to jest reklama, i w tym tkwi haczyk;) dysponuję jedynie opisem reklamy, który wg mojej koleżanki brzmi: "ludzie ida sobie ulica i do jednego kolesia podbiega jakis koles i mówi "masz go", i wszyscy zaczynają przed nim uciekac, chowają sie za latarniami (stoją tak fajnie jeden za drugim;p), za drzewami itd. I z tej serii jest tez druga reklama: mecz koszykówki..gra muzyka..nagle muzyka przestaje grac i wszyscy siadają na krzesłach...stoją tylko jeden ziom na boisku i jeden jakis koles na schodach....widza jedno wolne miejsce i obaj do niego leca...wiesz skacza przez ludzi...biegna jak szaleni" z góry dziękuję za waszą pomoc!!:)

Gość azumi7
aaa dzieki dzieki !!!!! :D (nie bardzo moglam szukac na youtubie nie wiedzac jkaiego produktu reklama dotyczy i nigdy wczesniej jej nie widzac;p )

Gość trzeba było szukać na youtubie
wpisałam w wyszukiwrce: reklama i berek :)