Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrałam życięeee

Moje tragiczne wymiary, schudnąć czy zgrubść? D

Polecane posty

Gość przegrałam życięeee

163cm wzrostu 53kg, to jeszcze brzmi w miarę dobrze... mierzyłam się dziś w ciuchach (obcisłych bardzo więc nie wiem o ile mniejsze mam te wymiary nago.. w każdym razie w ciuchach biust-82 cm talia-66 cm tyłek-99 cm a bez to chyba 80/64/96 dupa jak słoń... powinnam schudnąć żeby mieć mniejszy tyłek, czy przytyć żeby mieć większe cycki, dodam że jestem już pełnoletnia więc cycki mi raczej nie urosną

Gość przegrałam życięeee
serio jest taka tragedia? w sumie jak założę push,upa to wyglądam nieźle, ale nago się nie pokazuję... w sumie podoba mi się moja figura, ale denerwuje mi fakt że niektórzy przypominają mi iż nie mieści się w ustalonych standartach.. p.s. poprawka, zmierzyłam się w talii bez bluzki i mam 62,,, czyli 80/62/96

Takie niedyskretne pytanie... ten tylek to masz taki bardziej tlusty czy umiesniony :P? Bo jak tlusty to sprobuj jesc odrobine wiecej niz zwykle zeby przytyc ale jednoczesnie intensywnie cwiczyc pupe zeby to nie tam sie odlozylo. I jakies balsamy wyszczuplajace.

Gość przegrałam życięeee
tłusty ;p ale wysoko się trzyma i jest odstający więc chyba mięśnie też są ;p.. prowadzę dość aktywny tryb życia, ale przez zimę się trochę zasiedziałam.... wcześniej trochę wyglądałam jak tyczka (przy 49 kg) a teraz poszło mi tylko w tyłek kilogramy, nawet nie w brzuch ;/

Gość przegrałam życięeee
może sobie sylikony walnąć, będe proporcjonalna -_-

Gość przegrałam życięeee
tzytzków?

Jak miesnie to ciezka sprawa bo nie spalisz ich cwiczeniami :) Ostatnio widzialam w aptece tabletki po ktorych niby biust ma rosnac ale nie wiem czy dzialaja :P Zawsze to bezpieczniejsze niz silikon.

Gość mika 23
Kochana nie przesadzaj , jest dobrze

Gość MOJE ZDANIE.............
koniecznie ale to koniecznie zgrubśćznijj