Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała.

WSPÓLNE ODCHUDZANIE WE WROCŁAWIU!!!!! RAZEM RAŹNIEJ!!

Polecane posty

POSZUKUJĘ NOWYCH ZNAJOMYCH DO WSPÓLNEGO ODCHUDZANIA W JEDNYM MIEŚCIE - WROCŁAW!! ZAPRASZAM!!!

Cześć Dziewczyny! Ja też jestem z Wrocławia. Mam 24 lata. Historia mojego odchudzania jest w stopce. Obecnie ćwiczę w klubie Gymnasion na ul. Czystej. Byłoby fajnie gdyby któraś z Was do mnie dołączyła. Napiszcie coś o sobie, swoich dietach i ćwiczeniach:) Pozdrawiam!:)

Czesc. no ja mam 18 lat ;). Cwiczenia - naprawdę rozne, przepisane przez kolegę który cwiczy boks ;). Dieta - jesc mniej, i zdrowo ;)

hej też jestem z wrocławia:) właśnie zapisałam się na aerobik i szukam jakiejś odpowiedniej diety dla siebie... Chcę pozbyć się moich wałków na brzuchu. Jakie wy diety stosujecie? Ja jak narazie nie jem słodyczy ( co w moim przypadku jest bardzo ciężkie:P) i ogólnie jem mniej... Dziś drugi dzień, a muszę schudnąć do czerwca bo idę na wesele...:P Jakoś muszę wyglądać:D

Ograniczam słodycze, węglowodany. Jem tez mniej, ale zdrowo. Dużo cwicze. I korzystam z suplementów diet w postaci tabletek, herbat... Pomaga :). Ale chce zaczac chodzic na silownie, moze taniec? Ale nie mam z kim, dlatego załozylam ten temat

a jak ćwiczysz? brzuszki czy coś w tym stylu czy jakieś bieganie itp? a taniec... hm.. też bym chcaiała ale w tym miesiącu już na aerobik się zapisałam:D

brzuszki, rower stacjonarny, 8minut legs... i na atlasie :)

ja mam lat 20 :) ostatnio troszkę mam przerwy z odchudzaniem bo źle się czułam :] ale wracam na dietkę ,nie umiem przezwyciężyć niechęci do ćwiczeń ale teraz jakoś się zbiorę i zacznę ćwiczyć;]

ja piekę pierś w folii :P nie wiem czy będzie dobra, ale już za chwilkę się przekonam:D

I jak pierś? Ja dziś ze stresu mało zjadłam. jogurt z otrębami jabłko. sałatkę z tuńczyka, kukurydzy, czerwonej fasoli i z pół łyżeczki majonezu jajko na twardo z ogórkiem kiszonym. czerwone hebatki i wody mineralne. Zaraz idę skakac na skakance, rowerek, i brzuszki :).

Gość SKAzana
ja tez jestem z Wroclawia:) Mam 172 cm i waze 65 kg, chcialabym schudnac 5kg i dzis zaczelam diete, nie chce stosowac glodowek tylko jesc mniej i zdrowiej... No i chcalabym sie troche poruszac, bo z kondycja u mnie kiepsko... Dlatego chcialabym chodzic 2 razy w tygodnu na basen. Wybieram się w piątek do poludnia do aquaparku, może chcialby kos sie przylaczyc?:)

pierś zjadliwa, ale cała to dla mnie za dużo. W sumie ja jem mało a często, a najgorsze jest podjadanie:P dzisiaj kupiłam sobie płatki fitness:P ktoś może próbował tej ich cudownej diety która wspomaga chudnięcie? muszę pozbyć się wałków z brzucha... nie mogę na siebie patrzeć i nie pozwalam patrzeć na siebie chłopakowi, co źle wpływa na nasze nastroje... No nic uciekam teraz na aerobik:D może spalę trochę kalorii:P

Gość SKAzana
co do płatków fitness to działają tak samo jak musli, czyli sa zdrowe ale nie czynia cudow;)

też bym poszła na basen ale mam zajęcia:P w ogóle co robicie na co dzień? uczycie się, studiujecie, pracujecie? ;>

Gość SKAzana
ja studiuje, mam 23 lata, ale piatki mam wolne, dlatego musze to wykorzystac;) sama niestety szybko trace motywacje, dlatego mialam nadzieje,ze ktos mnie wesprze;)

SKAzana, ja chętnie bym się wybrała na basen, ale musze poczekać aż zrobi się ciepło. Ale gdybyś zmieniła zdanie i chciała pójść np. na siłownię to ja się wybieram właśnie w piątek ok.13 do Gymnasionu (koło Renomy na ul. Czystej). Aha! Pierwsze wejście jest za darmo! Mam na imię Karolina i mam 24 lata:)

Gość SKAzana
Ja mam taki problem, ze z natury jestem leniuchem...;) A plywanie to jedyna forma sportu, ktora mnie nie zniecheca po pierwszej probie... I przede wszystkim w basenie sie nie poce, wiec nie czuje,ze jestem baaardzo zmeczona.. Chcialabym sie jeszcze zapisac na aerobik na poczatku kwietnia na Krynicka (chodzilam w tamtym roku, mozna sobie wybrac rodzaj cwiczen: http://www.fitness-energy.com/index.php?site=2 dziewczyny bardzo fajnie prowadza, nie jest monotonnie, ale wykupilam karnet 11wejsc, a skorzystalam tylko z 4 i go wyrzucilam...:/ Dlatego potrzebuje wsparcia, bo jak sie z kims umawiam, to wiem ze musze,a jak chodze sama to wszystko odkladam...;) Na silownie mozemy sie umowic za ok miesiac, jak wyrobie sobie troche forme, bo obecnie krotki bieg na autobus wywoluje u mnie zadyszke....:( A na basen chodze do poludnia, bo przy zakupie godziny jest 45 min gratis, wiec po godzince plywania siedze 20min w jacuzzi:D

Gość zuzankaa
Cześć, dołączam się. Jesem czwarty dzień na zupie kapuścianej, można przeżyć :) Z chęcią wybrałabym sie gdzieś na ćwiczenia, ale się wstydzę swego grubego cielska :( Jak wyglądają zajęcia w Gymnasionie na Czystej?

Gość SKAzana
Witajcie dziewczyny! na basenie bylo bardzo przyjemnie:) w tym tyg tez sie wybieram... Myslalam,zeby sie zapisac na aerobik, ale chyba jednak wole czesciej chodzic na basen... Dzis 5 dzien wyzeczen i jak na razie sie trzymam, ale juz mam ochote na moja ulubiona pizze i obiecalam sobie,ze jak wytrzymam do nastepnej soboty przy moich postanowieniach to pojde na pizze i piwko hihi. nie moge calkiem sobie zabraniac, bo po miesiacu sie rzuce na wszystko czego przez ten miesiac nie jadlam i cala diete szlag trafi... Najtrudniej mi jest o takiej porze jak teraz, lubie siedziec do12 - 1 w nocy, a jem ostatni posilek o 18 i ciezko mi zasnac o glodzie:( macie jakies sposoby na wieczorny glod?:)

też wczoraj byłam na basenie:D no a dzisiaj to moj 8 dzien diety:P ale w tamtym tyg. pozwolilam sobie na pizze ( 1 kawalek) ale to sie i tak liczy... ale w sumie SKAzana ma racje, nie bede jesc moich ulubionych rzeczy to pozniej sie na nie rzuce i dopiero bedzie!! a na glod ponoc dobrze jest wypic 1-2 szklanki goracej wody:)

solange18 dzieki za rade, dzis napewno wyprobuje:) malam dzis isc na basen, ale na dworze jest okropnie zimno...:( zostane w domku i pocwicze z panem z youtube;) Bardzo fajne cwiczenia facet prowadzi, m.in. 8 minute ABS, 8 minute legs itd. No i jak patrze na jeo cialko to mam wiekszy zapal do cwiczen hihi;) pozdrawiam:*