Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tasssha

Czy to może być ciąża

Polecane posty

czesc..mam dziwne objawy poiwekszony nabbrzmialy brzuch choc okre spoznmil sie tylko 5 dni. bolą mnei piersi oraz kregosup. powiedziece miedziewczyny zcyto mzoe byc ciąża gdy kochala sie bez zabiezpieczenia

gdy sie kocha bez zabezpieczenia to moze byc ciąża :) ale skoro piszesz, ze okres jest to ciąży nie ma

ale wiesz okres byl inny niz zwykle byl bardziej wodisty a po zatym spoznil sie 5 dni a ja czytalam ze moze sie pojawic na poczatku ciazy..

okkk to dlaczego zdarzaja sie przpadki ktore w dodatku znam ze wlasnie okres siepojawia??

hm.. ale test testem ja chcialbym sie dowiedzie co osby ktore mialy podobe objawy do mnie co o tymsadza..

Gość alibaba1029384756
pewnie że może być okres i nikt nie powie że nie , moja siostra dowiedziała się że jest w ciąży na początku 4 miesiąca a w pierwsz 3 miesiące miała okres , co prawda mniej obfity ale nawet nie pomyślała że to ciąża . Różne są przypadki !

nawet na tym forum usłyszysz od kobietek które mają ciążę za sobą lub są w ciąży że okresu żadna nie miała. Mogą występować plamienia. Ten temat był już poruszany na forum, a najlepiej zrób test będziesz miała pewność.

no wlanie a twoim zdaniem moje obawy ktore wymienilam wyzej moga oznaczac ciaza..? ja osobicei sie nie znam bo to bylaby moja pierwsza ciaza dopiero .

no to ci powiem ze chyba nie przeczytalas wszytskich temtowbo zauwazylam ze niektore wlasnie mialy okres w czasie ciazy a niekotre i nawet przez cala ciaze.

Gość kotka222
jejku zyjemy w XXI wieku, jak sie nie wie czy sie jest w ciazy to sie robi test i juz sie wie a nie pyta sie na forum

nie mam pojęcia, moim pierwszym objawem poza brakiem okresu, był wyostrzony węch, wszystkie zapachy czułam bardzo intensywnie. Bolał mnie też brzuch tak jak na okres.Potem doszły wymioty , ale co ciężarna to inne objawy, więc może chociaż ten okres:(

Gość kotka222
wchodze na forum poczytac rady innych czy dla relaxu, ale dziwia mnie pytania na froum; czy to moze byc ciaza, przeciez tes kosztuje 10 zl i mozna go kupic w kazdej aptece w rossmanie, wiec po co gdybac, nie rozumiem tego, przyczyn powiekszenia brzucha moze byc duzo tak samo jak spozniajcacego sie okresu,, wiec nie rozumiem czemu mnie atakujesz? tez czasamio mam tego typu dylematy, ale przewaznie mam w domu test robie go i juz wiem, przec iez na forum nikt nie zajzy mi do brzucha i powie tak jestes w ciazy.

wiesz autorko bo ja mam 31 lat mnostwo koleżanek, znajomych mam itd i żadna z nich nie miała okresu w ciąży. Niektóre miały plamienia ale nie okres, a już w takie bzdury że ktoś miał okres całą ciążę to nie uwierzę. Okres to złuszczający się nabłonek wyściełający macicę, endometrium, jeśli to się złuszcza to następuje poronienie. Mogły mieć plamienia.

ja ciebie nie akkje tylko czasem mozesz pomyslec ze ktos moze chce sie dowiedziec czy np nie mial podobynch obawow jak byl w ciazy. a odrazu nie musi robi tesu.bo test robi sie w naglych przypdakach a ne odrazu gdy np zniknie okres na 5 dni chyba zgodzis sie mna w tym momencie. a wiec to ze zadlam takie pytanie to nei jest zadne zagladanie w moj brzuch tylko zastanowienie czy moze ktos tak mial podobnie.

wiesz to ze jestes stra to nie oznacza ze masz dowiadczenie. jezeli masz uz tyle lat ilemasz to powinnas wiedziec ze kazdy czlowiek ma rozny orgaznim. ja studiuje biologie i troche wiem na ten temat chococzywiscie wlasniy przypoadek jest najtrudiejszy do zdiagnozowania a jezeli moj temat cie nie intereuje to po co w ogle na neigo odpisujesz..

Gość kotka222
nie jestem stara mam 22 lata i studiuje na CM UJ wiec troszeczke sie na tym znam

do kotkuu ja nie pislam akurat tego do ciebie tylko do twojej przedmowczyni:)

Gość etammmmmmmmmmm
prowokacja takich głupich kobiet jak autorka nie ma

taaa.. a ty skad sie niby wizelas lub wziales.. chyba z choinki sie urwales bo nic innego nie mozna o tobie powiedziec. glabie..;]

skoro studjujesz bilogię (którą ja skończyłam) to powtórz sobie układ rozrodczy i fizjologię zwłaszcza w przypadku kobiet! A jeżeli chciałaś mi jakoś dopiec z wiekiem to użyj trochę więcej wyobraźni, bo to było kiepskie i na niskim poziomie. Widać że do pewnych rzeczy nie dojrzałaś, a jeśli jesteś sfrustrowana to przebiegnij się dookoła bloku czy domu a nie próbuj obrażać ludzi na forum. żegnam

jezeli to jets na niskim poziomie to dlaczego w ogole odpowiedzilas na ten temat. skonczylas chyba w tym momencie zeby tylko pokazac mi ze nie jestes glupia a po za tymchyba malo wiesz jezeli to bylo z 6 lat temu a medycyna idzie do przodu. najwidocznije nie byla zdolna uczennica a co do mojejej dojrzalosci to nic ci do tego najwidoczniej boli cie ze mlodsza osoba potrafi miec wiecej intelegnecji nizty.

Gość etammmmmmmmmmm
anie mówiłam p r o w o k a c j a

jaka znowu prwokacja.???? ja na prawde mialam powazne pytanie tylko znlaazly si etakie pindy ktore nie rozumieja czloeika.

a t usmieszek to chyba oznaka glupoty a napis w pionie to dopiero niby prowokacja