Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yvon_1986

Jak dokarmiać 4 miesięcznego malca ????

Polecane posty

Mam problem dziewczyny z moim synkiem, A raczej problem z moim mlekiem. Raz je mam, raz nie i moje dziecko się nie najada.SSie 5 mniut po czym mleko sie konczy. Nie pomaga odciaganie, spozywanie plynow i herbatki laktacyjne. Nie wiem czym to jest spowodowane. W dodatku moj synek jest uczulony na białko mleka krowiego i normalne mleko modyfikowane nie wchodzi w grę. Podaję mu bebilon pepti którego szczerze nienawidzi i ktory zjada jedynie po doslodzeniu glukozą i musi byc do tego bardzo glodny... Pediatra polecił mi żeby dawać mu nestle sinlac 1-2 razy dziennie. Za 2 dni moje dziecko skonczy 4 miesiace ale juz dzisiaj dalam 2 lyzeczki i chyba mu smakowalo. No i zrobilam to wersji rozcienczonej tak jak na pudelku napisane aby zaczac od tego.Stąd pytanie - jak go dokarmiać żeby nie zrobić mu krzywdy, przeciez zoladek jest jeszcze niedojrzaly i troche sie boje... Czy są tu mamy w podobnej sytuacji?

Witam meaa :) mały tak pochłania moj czas, że ledwo mam czas dla siebie ale już jest coraz lepiej :)