Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acces

co robic

Polecane posty

Gość acces

Jestem ze swoją dziewczyna już ponad 3 lata. Pierwszy kontakt erotyczne zaczeliśmy po 6 miesiącach i to był tak jakby pojedynczy epizod. Po około 2-3 miesiacach zrobilismy nasz pierwszy raz. Współżycie powtarzało się z częstotliwością 2-3 razy na miesiąc i tak po upływie roku przestaliśmy z mojego powodu, dlaczego? przestałem miec ochote ponieważ mam dosyc robienia wszystkiego sam. Ja rozpoczynałem ja ją rozbierałem i siebie również potem ja pieściłem i zawsze była minetka, pozycja zawsze klasyczna a co dostawałem w zamiam? nic Lodzika nigdy się nie doczekałem a jeśli chciałem żeby zaczęła się bawic moim bohaterem(tak go nazwała ) to musiałem sam jej rękę nakierowywac. Jakiekolwiek rozmowy odpadają gdyz juz nie raz próbowałem ale niestety ona nie potrafi rozmawiac o sexie, za bardzo się wstydzi i kończy się jej płaczem bo ją tym tematem męczę. Jedynie czego się dowiedziałem to fakt iż na loda nie może się przełamac, co słyszałem już na samym początku czyli rok czasu miała. Od roku czasu tego nie robiliśmy choc ona bardzo tego chce jednak myśl o powtórkach zmiejszają moją chęc do zera.

sytuacja troszkę odwrotna do mojej- to ja zajmuję się moim facetem. A w jakim jesteście wieku?

Gość acces
Dodam, że identycznie postępuje z Herosem (bo tak go nazwała) naszego owczarka niemieckiego :O

Gość acces
Bambi24 > ona 20 ja 21

Gość acces
posta o Heroesie nie ja pisałe

Gość acces
cierpliwośc znam ale każda ma swoje granice

Gość acces
To napisał nasz owczarek niemiecki, bo już go boli bardzo jak ona mu tak majta tym kutasem w lewo i prawo