Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech ktos poradziiiii

ktory stanik panache wziac? nienawidze balkonietek...wole tradycyjne...

Polecane posty

poniewaz mam niezbyt jedrny biust i w tych pierwszych wyglada nie najlepiej. wole solidne zebranie... ktory z tych dwoch (to w ramach odmiany.. dluga historia i musze sie zdecydowac na ktorys) 1/ http://www.dopasowana.pl/product-pol-147-Biustonosz-Mitzi-plunge-Frilly-Intimes-4701.html (tu jest dziwnie niska cena, bo ja odmieniam za 150zl:O ) 2/ http://www.dopasowana.pl/product-pol-41-Biustonosz-Aragon-Masquerade-4139.html ale ten juz nieco pod balkoniete podchodzi i sie boje ze piersi miec nie bede:( (65D, malo jedrne)

Gość gwena
żaden - przecież nie ma Twojego rozmiaru....

Gość gwena
fajne jest "Krągła kasia" - nie usztywniane, dobrze zbierają piersi i wypychają do przodu i cena też bardziej przystępna.

odmieniam ze sklepu stacjonarnego, tam maja ten rozmiar...

Gość gwena
tego pierwszego nie znam; aragon to popularny model; poczytaj sobie na lobby ;)

Gość gwena
zależy jaki masz kształt piersi; jeśli okrągłe to ten pierwszy może być ok, ale jesli niepełne u góry, to aragon "robi" lepszy kształt

alle popularny na tak czy na nie?

wlasnie mam niepelne u gory i do tej pory typu tego 1. zdecydowanie lepiej mi sie nosi. robia pelne piersi, a balkonietki wlasnie sprawia ze ich w ogole nie widac.

Gość jak ze stacjonarnego
To przecież możesz pójsc pomierzyć - wtedy sama zobaczysz.

w stacjonarnym zakupil chlopak, bedac tam przejazdem. nie moge ot tak pojechac 600km by zmierzyc :(, on teraz tez nie planuje wizyty w tymze miescie.

Zadzwoń do Dopasowanej i spytaj, czy jeśli kupisz stacjonarnie i nie będzie pasować to będziesz mogła potem odesłać jak zwykły zakup internetowy - tak by było najprościej :)

Gość niech ktos poradziiii
oj, chyba musze napisac od poczatku :P chlopak, bedac w lodzi zakupil dwa staniki, okazaly sie za duze (miseczki), mieszkam 600km od lodzi wiec nie bede tam jechac by je odmieniac, a odmienic chce, bo kosztowaly ponad 400zl. zadz. do tego sklepa, i pani jest na tyle uprzejma ze dokona wymiany, jednak nie zwrotu pieniedzy. podala mi na szybko co ma w moi rozmiarze. jeden juz wybralam, a drugi...to ktorys z tych wlasnie. nie chce wymieniac pozniej kolejny raz (3?)...:(, na biusciastych o tej balkonietce pisza podobnie jak ja...ze sie nadaje, jak ktos ma pelny biust od gory, ja niestety takowego nie posiadam, chyba zdecyduje sie na ten Mitzi...tylko nic w necie prawie o nim nie ma.