Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwiewna powiewna

jaki welon podoba wam sie najbardziej?

Polecane posty

Gość zwiewna powiewna

macie jakies linki na ladne welony? zastanawiam sie czy nie wygladalby ladnie welon dlugosci do posladkow. zwiewny ciety bez lamowki.

zalezy do jakiej sukni. wszystkie sa piekne. ja wybieram krotki jednowarstwowy mgielka. tylko jeszcze nie wiem jak ciety-polkolem czy prosto.

Gość zwiewna powiewna
no ja wlasnie na allegro przegladam suknie ale uwage zwracam tylko na welony. niewiem kurcze . mniej wiecej wiem jak mialby wygladac. tylko czy gdzies w salonie znajde taki. bo chodzi mi o mniej wiecej taki tlyko ze ciut krotszy i jednak szerszy i aby byl bardziej do gory uniesiony. http://allegro.pl/item592173999_okazja_piekna_suknia_slubna_komplet_tarnow.html

to jest dwuwarwstwowy z roznymi dlugosciami, znajdziesz na pewno, jest troche ogloszen,poszukaj w komisie slubnym.tam chyba widzialam. albo zrob sama-ja tak planuje haha

A jaki welon pasuje do małej bezy? na pewno mgiełka bez lamówki cięty prosto, myślałam o długim tzn do długości sukni

no moze byc dlugi jasne, zalezy czy Twoja suknia bardzo zdobiona jest,mysle,ze jesli tak to najpiekniej wlasnie ja widac z welonem mgielka.a krotki czy dlugi to nie wiem,jesli ma ozdoby,wyszycia z tylu suknia to wtedy bym dala krotki zeby je bylo widac.ale przez mgielke tez sie da,wiec w sumie jak CI wygodniej ;) ja zdecydowalam,ze bedzie krotki,zeby bylo suknie widac a dlugi nie,bo sie po prostu wywale! bede sie zajmowala welonem a nie slubem!-mam tren,wiec wystarczy. nie chce przedobrzyc.a jaka masz kiecke BlackCaffee? nie pamietam :)

wiesz nie mam żadnego zdjęcia mojej sukni (może to i lepiej bo nie daj Boże jeszcze bym się rozmyśliła:P) nie jest z żadnego renomowanego salonu;)

aha no spoko. hmm to juz sama zdecyduj jaki welon. ja jestem taka zdolna,ze moge sie w dlugi zaplatac ;) i bedzie smiechowisko,wiec odpuszczam sobie.ale ladne sa dlugie ;)

Gość makczupikczu
ja tez wlasnie laze po stronach i szukam welonu. mam klasyczna suknie jeszcze niewiem czy doczepie tren czy nie. ale nie ejstem wysoka bo mam 163 plus obcas wiec aby optycznie sie wywyzszyc to kupie napewno dlugosci maks 80 ccm i tez mgielke bez lamowki jakis dwuwarstwowy nie szeroki aby na ramiona nie zachodzil.