Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdyniankaZGdyni

BRAKUJE MI TERAZ SEXU!! nie daje rady bez minetki

Polecane posty

Gość gdyniankaZGdyni

bylam w dluuuugim zwiazku gdzie codziennie goscil nieziemski wyuzdany sex. teraz rozstalismy sie, minal tydzien a ja juz nie moge wytrzymac; )) nie jestem z tych co pojda z pierwszym lepszym dlatego nie za fajnie sie czuje ... masturbacja nei wchodzi w gre bo nie sprawa mi to przyjemnosci. robilam to tylko przy moim partnerze poniewaz wtedy bylo mile a i on sie czul cudownie patrzac na mnie. teraz jest tragicznie. jestem (podobno)) bardzo atrakcyjna i w mgnieniu oka znalazlabym obiekt sexualny. ale od kad bylam nastolatka mialam w lozku tylko jego... i ciezko mi wyobrazic sobie kogos innego w lozku. czuje ze nikt nie bedzie lepszy ;)) a moja lechtaczka bardzo sie prosi o dawke pieszczot! pomoCyy ?:)))

Gość 1000 zlych uczynkow
prdzej czy poniej dasz sie wydupczyc komus porzadnie wiec po co udawac cnotke niewydymke? :D

Gość gdyniankaZGdyni
noo nie wydaje mi siee :) troche inaczej do tego podchodze.

Gość kwiatowa panienka
też mam teraz ochotę na minetkę.......... i nie tylko ;-) A męzulek chrapie za ścianą:-((((((((((

Gość gdyniankaZGdyni
nie wrocimy;) na 100%. pobil mnie jak byl pijany ;)

Gość gdyniankaZGdyni
ja nie mam nikogo za sciana kogo moglabym obudzic hehe :)

Gość kwiatowa panienka
jak pobił to świetnie, że go zostawiłaś. A teraz pomyśl, że może trafić Ci się jeszcze lepszy ekspert minetowy. Ja czasem jak nie mogę wytrzymać to rączka sama wie gdzie ma się kierować i jak mi dogodzić, Choć nie ukrywam, że męski jezyczek jest znacznie lepszy

Gość gdyniankaZGdyni
hehe nie wiedzialam co wymyslec ;)) .. ludzie czemu sex uzaleznia..

Nie wiem jak Kobiety, ale Ja jako facet potrafię się opanować... i wewnętrznie stłumić seksualne potrzeby :) Może jeśli się postarasz to też Ci przejdzie ta niezdrowa ochota ;)

Gość gdyniankaZGdyni
a pewnie ;)) bylo ciezko ale z dnia na dzien coraz lepiej!:)) jest wielu mezczyzn zainteresowanych mna ;)) tylko kiedy minie mi ta ... 'bariera' ... ;)) ? albo kiedy przestane czuc... porzadanie? dzis mi sie snilo ze uprawialam sex przez teelefon.. potem Ci ludzie przyjezdzali, sex mialam z nimi a potem mnie oceniali;)

Pan Maciejko "Nie wiem jak Kobiety, ale Ja jako facet potrafię się opanować... i wewnętrznie stłumić seksualne potrzeby Może jeśli się postarasz to też Ci przejdzie ta niezdrowa ochota " Jakoś inaczej odczytałem słowo postarasz i niezły miałem ubaw...

Ja żyję bez seksu prawie rok... i teraz już mnie nie ciągnie... :) Za jakiś czas też będzie Ci łatwiej.

Gość gdyniankaZGdyni
bardzo bym chciala ale wszytsko mi sie kojarzy z sexem. jak nastolatka.. powaznie ;)) probuje tlumic. ale jakos ciezko ;)) mam wrazenie ze moja lechtaczka wystaje z calego ciala, i czeka na spiczasty język ;)) ..

Gość gdyniankaZGdyni
caly moj zwiazek pracowalam fizycznie i psychicznie. 2x w tyg plywam i 2x chodze na fitness mimo wszytsko moj poped(mimo zmeczenia.. ) nigdy nie ulegl zmianie. kocham sex. kazdy:) i wszedzie:))

Gość gdyniankaZGdyni
moim jedynym powodem nie uprawiania sexu byla obecnosc rodziny (czasem) w domu ;) wiec sa jakies powody by sobei go odmawiac?

Nie myśl o tym jak stłumić pożądanie, ale po prostu wyrzuć te sprawy w całości ze swojej głowy... niech będą Ci obojętne...

Gość gdyniankaZGdyni
tyle ze ja nie moge przestac o tym myslec. i nawet nie wiem czy chce:)) a jesli nawet to nie wiem jak to zrobic..

Najpierw zastanów się czy na prawdę chcesz wyrzuć te sprawy ze swojego życia... Jeśli chcesz się pozbyć mysli o zabarwieniu erotycznym pomysl sobie o czymś co Ci obrzydzi seks... i sprawi, że nie będziesz go w myślach łączyła z przyjemnością :)