Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsadsad

Pytanie.

Polecane posty

Gość dsadsad

Mijam codziennie na wydziale dziewczyne ktora mnie bardzo intryguje i interesuje, jednak nei wiem jak zaczac nasza znajomosc;/ jedna osoba poleca mi nk jako punkt wyjscia dla rozpoczecia znajomosi i jakas PM. ...nie za bardzo infantylne?;/

Co to jest to PM? Myślę, że powinieneś do niej zagadać, obojętnie o czym:)To naprawdę nie jest trudne:)

Gość dsadsad
private message ;] niestety nie jest to takie proste;D chociaz tu nie chodzi o moja niesmialosc, bo to raczej znikome w moim przypadku;]

Gość belzebub
A warta chociaz zachodu?Mijam, mijam,..zagadaj chłopie bo Ci dzieweczkę spod nosa jakiś zabierze..A wolna czy zajeta?

Boisz się, że ona będzie zbyt nieśmiala? Naprawdę nie warto się bać, trzeba przełamywać lody;) Np. mój kolega z roku wydawał mi się wcześniej taki mało rozmowny, ale zaczęłam do niego zagadywać, uśmiechać się, a teraz to się razem wygłupiamy;) Ludzi czasem trzeba ośmielić;) Uśmiechaj się do niej:) To tak na rozgrzewkę:) Przełamiesz lody:) No i ta NK to nie jest zły pomysł:)

Gość dsadsad
no mijam ja przez ostatni tydzien dopiero hehe:) i tak sie przymierzam alee.. nie wiem czy taka nk to dobry pomysl;/ bo co napisze?:D

Gość lalineczka
Napisz tak: "cześć, znamy sie z widzenia z uczelni,prawda? W takim razie nie mijajmy się jako nieznajomi:). Mam na imię Tomek, pozdrawiam". ale jeszcze lepiej powiedz jej cześć na żywo, uśmiechnij się i poproś ja o gumke do mazania, ołówek, kartke, cokolwiek...