Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Katty223

Solarium - czy ryzykowa膰?

Polecane posty

Go艣膰 Katty223

hello chc臋 si臋 wybra膰 na solarium, ale 10 miesiecy temu przechodzilam wysypke (艂upie偶 r贸偶owy gilberta) mo偶e slyszeliscie o czyms takim? No i w艂a艣nie nie wiem czy moge boje sie, zeby mi to nie wrocilo jak pojde na solarium...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Katty223
plissss o rade :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katty223
Wiem tak czy inaczej musz臋 i艣膰, ale mo偶e kto艣 mia艂 taki przypadek i ju偶 wie co i jak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katty223
Jeszce moge uzyc balsamow brazujacych ale one smierdza strasznie, albo pojsc na barsh, ale moja kolezanka kiedys poszla i miala plamy :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karioka1111
Nie polecam opalania si臋 w solarium je艣li masz jak膮kolwiek chorob臋 sk贸ry... Na pewno solarium jej nie wyleczy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katty223
Karioka111 pisa艂am, ze chorobe skory mialam 10 miesiecy temu, ale i tak sie boje isc na solarium zebym jakiejsc znow nie dostala, a z drugiej strony chce isc :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkaasssiiiaaa
idz na stojace solarium

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katty223
zawsze chodzi艂am na stoj膮ce a co to za r贸偶nica?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katty223
?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 multi pieprzyk
solarium nie przeszkadza w przypadku lupiezu pomaga przy luszczycy i lupiezu:) ale lepiej: przed uzyciem skonsultuj sie z lekarzem:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotka222
zapytaj dermatologa, ale na moj gust jak masz problemy ze skora jakiekolwiek to nie powinnas, kup sobie jakis balsam brazujacy np z vichy on jest dla alergikow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Basia 80
mia艂am ten 艂upie偶, lekarka mi m贸wi艂a zero solarium, zero s艂onca przez 6 tyg.... yhm... a ja jecha艂am na wczasy do Turcji... pierwsze opalanie... i... wszystko mialam wyleczone, 艣lady zosta艂y pod stanikiem i pod majtkami- bo tam nie opala艂am. reszt臋 s艂o艅ce wy偶ar艂o w jeden dzie艅. to by艂o8 lat temu i problem juz nigdy niepowr贸ci艂. tragedii nie b臋dzie jak p贸jdziesz. no bez przesady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katty223
no tak ale ja juz ten 艂upiez mialam 9 miechow temu i sie boje ze jak pojde na solarium to mi powroci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katty223
????

Udost臋pnij ten post

ja bym nie ryzykowa艂a na twoim miejscu, choroby skory lubia szybko powracac a w szczegolnosci po solarium

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katty223
Kurcze to co mam zrobi膰, zeby mie膰 艂adnie opalon膮 sk贸r臋, za miesi膮c mam kolezanki wesele a za 4 miesiace swoje i nie chce wygladac jak m膮ka :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olus567
Hm. Mo偶e we藕 r臋cznik na solarium i zakryj nim g艂ow臋? Tak jakby艣 nak艂ada艂a go na mokre w艂osy ? Nic innego mi nie przychodzi do g艂owy .

Udost臋pnij ten post