Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katty223

Solarium - czy ryzykować?

Polecane posty

Gość Katty223

hello chcę się wybrać na solarium, ale 10 miesiecy temu przechodzilam wysypke (łupież różowy gilberta) może slyszeliscie o czyms takim? No i właśnie nie wiem czy moge boje sie, zeby mi to nie wrocilo jak pojde na solarium...

Gość Katty223
plissss o rade :)

Gość Katty223
Wiem tak czy inaczej muszę iść, ale może ktoś miał taki przypadek i już wie co i jak

Gość Katty223
Jeszce moge uzyc balsamow brazujacych ale one smierdza strasznie, albo pojsc na barsh, ale moja kolezanka kiedys poszla i miala plamy :/

Gość Karioka1111
Nie polecam opalania się w solarium jeśli masz jakąkolwiek chorobę skóry... Na pewno solarium jej nie wyleczy...

Gość Katty223
Karioka111 pisałam, ze chorobe skory mialam 10 miesiecy temu, ale i tak sie boje isc na solarium zebym jakiejsc znow nie dostala, a z drugiej strony chce isc :(

Gość kkkaasssiiiaaa
idz na stojace solarium

Gość Katty223
zawsze chodziłam na stojące a co to za różnica?

Gość Katty223
?????

Gość multi pieprzyk
solarium nie przeszkadza w przypadku lupiezu pomaga przy luszczycy i lupiezu:) ale lepiej: przed uzyciem skonsultuj sie z lekarzem:)

Gość kotka222
zapytaj dermatologa, ale na moj gust jak masz problemy ze skora jakiekolwiek to nie powinnas, kup sobie jakis balsam brazujacy np z vichy on jest dla alergikow.

Gość Basia 80
miałam ten łupież, lekarka mi mówiła zero solarium, zero słonca przez 6 tyg.... yhm... a ja jechałam na wczasy do Turcji... pierwsze opalanie... i... wszystko mialam wyleczone, ślady zostały pod stanikiem i pod majtkami- bo tam nie opalałam. resztę słońce wyżarło w jeden dzień. to było8 lat temu i problem juz nigdy niepowrócił. tragedii nie będzie jak pójdziesz. no bez przesady.

Gość Katty223
no tak ale ja juz ten łupiez mialam 9 miechow temu i sie boje ze jak pojde na solarium to mi powroci

Gość katty223
????

ja bym nie ryzykowała na twoim miejscu, choroby skory lubia szybko powracac a w szczegolnosci po solarium

Gość katty223
Kurcze to co mam zrobić, zeby mieć ładnie opaloną skórę, za miesiąc mam kolezanki wesele a za 4 miesiace swoje i nie chce wygladac jak mąka :(

Gość olus567
Hm. Może weź ręcznik na solarium i zakryj nim głowę? Tak jakbyś nakładała go na mokre włosy ? Nic innego mi nie przychodzi do głowy .