Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puciula

Czy to normalne, brak okresu w nocy?

Polecane posty

Gość puciula

J.w. czyli w dzień jest normalny, chociaż skapszy niz do tej pory a w nocy w ogóle nic. Nigdy tak nie miałam. Dodam, że rok biore już pigułki anty. i ostatnio cierpiałam na zapalenie pęchęrza. Chyba nie mam się czym martwic, nie?

Gość przy tabsach okres jest
bardziej skąpy, a jak śpisz to sie poprostu z ciebie nie wylewa

Gość ja całe życie myślałam
że wszystkie kobiety tak mają, że w nocy nie leci - no bo jak się leży, to jak? Dopiero niedawno dowiedziałam się, że nie! Chciałam kupić w aptece podpaski na noc - farmaceutka dała mi takie wieeeelkie! A mi chodziło o wkładki hig. Używam je na noc, no bo jak wstaję - to mogę plamić. A w dzień mam całkiem obfite miesiączki.

Gość jointik
ja tez tam mam, a tabletek nie biore.... zawsze myslalam, ze to z powodu braku ruchu w nocy ....

Gość jooojjjjj
ja też - pierwsze dwa dni to jest podobny do tego w dzień a następne to zdarza się że w nocy jest jakieś plamienie albo nic

Gość xxxmalaxxx
Ja też nie mam w ogóle w nocy a tabletek nie biore!!

Gość zazwyczaj w nocy mam
sucho;) ale jak wstaję to trochę może polecieć. Czasami ale rzadko zdarza mi się obfite krwawienie w nocy ale to zazwyczaj wtedy jak w dzień (mam namyśli 3 dzien cyklu) krwawienie jest bardzo skąpe lub go brak. wtedy tak jakby w nocy nadrabia. A macie tak, że np 1 dzien plamicie, drugi i trzeci dzien normalna miesiączka, czwartu zupełnie nic i piąty wyleci wsio;) a potem już czysto bo ja tak czasem mam dzien przerwy i wtedy duzo w nocy lub następnego dnia i juz macica oczyszczona.

Gość Asia z klodzka
Witam mm takie zapytanie w nocy mam takie obite krwawienie ze poprostu tonę a w dzien nie ma nic nawet żadnej plamki jestem po czyszczeniu i okazuje się ze wszystko w pozadku było a tu akie coś proszę mi doradzic

Gość gość
Ja zazwyczaj mam regularne cykle mieziączkowe,jednak wygląda to dość dziwnie bo przez pierwsze dni pojawia się taki brązowawy śluz jest to dość nieprzyjemne i dopiero po około 5- dniach pojawia się obfite krwawienie jest to dość dokuczliwe zwłaszcza nocą,zwykłe podpaski nie dają należytej ochrony ale mam swoje sposoby i jakoś wytrzymuję.

Gość gość
A ze mnie to leci równo,czy to w nocy czy to w dzień,w dzień jednak znacznie łatwiej kontrolować czas zmiany podpaski w nocy przyznam że podpaska przemoknie i mam z tym problem.