Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arbuzzz

Dlaczego tak malo dziewczyn nosi ubrania podkreslajace swoja figure

Polecane posty

Gość arbuzzz

Nie mowie o jakis plastikowych ciuchach bo to obrzydliwe :-o Chodzi mi o zwykle obcisle bluzeczki podkreslajace brzuszek, piersi i talię. To jest takie sexowne i miłe a tak malo dziewczyn tak sie ubiera :-o Dlaczego ?

Gość moja żona nosi obcisłe
bluzeczki i sweterki podkreśające jej biust C oraz obcisłe miniówki, ale ja mam normalną kobiecą i sexowną żonę :) innym panom też życzę takich partnerek

Gość agnieszkaaaa
Bo modne są raczej luźne bluzki a nie obcisłe

Gość arbuzzz
luzne ? to dobre dla wielorybow a nie dla zadbanych szczuplutkich dziewczyn :-o

żeby faceci nie zaostawiali za sobą śladów na ulicach i we wszystkich innych miejscach publicznych niczym ślimaki :D

Pewnie dlatego by nie prowokować....nie jest miłą sytuacja,kiedy mówisz coś a adresat zamiast Cię słuchać wpatruje się "cielęcym wzrokiem"w cycki lub inne części ciała.;)

Gość chodze w obcisłych rzeczach
mam wydatny biust i specjalnie nie zwracam uwagi, że ktos mi na piersi spojrzy, a co to takiego, ja mam piersi on ma oczy jak chce niech sobie popatrzy

Gość a ja nieeeeee
ja tam chodzę w ubraniach podkreślających moją figurę i nie jestem straszliwie chuda ale gruba też nie jestem, moja waga jest w normie. uważam,że nawet te grubsze kobietki powinny ubierać sie kobieco, można założyć nawet coś sportowego ale jak podkreśla figurę to wygląda to dobrze.

Gość wiorek
noszenie obcislych ciuchow mowio tym ze dziecko bylo w dziecinstwie zaniedbywane emocjonalnie :P poza tym nie kazda kobieta lubi byc w centrum, przyczyną (jak kolezanka napisala wyzej) ślinotoku i innych glupich zaczepek nie wszystko co seksowne musi byc podleslane i pokazane jak kawa na lawie takie rozwiazanie tylko dla facetow bez wyobrazni i glebi :P

Gość wiorek nie pocieszaj sie

Gość no coz...
nie zawsze mogę założyć takie ubranie :P zależy w jaką dzielnice idę :) lepiej dmuchać na zimne :)

Gość bo wolimy to zostawic dla swoj
ego faceta a nie byc uwazana za firmowa prostytutke zamiast powaznego pracownika

Gość wiorek
😘

Gość no coz...
jak idę z moim facetem to nie mam problemu aby założyć jakąś bardziej podkreślającą bluzkę czy spódniczkę :) pełno teraz psychopatów na świecie...

Gość Lenka ...
Może nie każda jest prostytutką? :classic_cool: Bo zasada jest taka, że na codzień wypada założyć tylko jedną rzecz podkreślającą kobiecość ... (dama nie wygląda jak dziwka)

Niestety Fiołek ma rację - ciężko o konstruktywną rozmowę z facetem wgapiającym się w biust :)

Gość a ja nieeeeee
Lenka trafnie to ujęłaś:classic_cool:

Gość nie lubię jak faceci się gapią
krępuje mnie to, nie lubię być traktowana jak obiekt seksualny pakowanie próżniowe jest dobre jedynie dla żywności, nie dla kobiet

Gość ale jesteście zakompleksione

Gość nie lubię jak faceci się gapią
to że ktoś nie lubi się wystawiać jak towar nie znaczy że ma kompleksy, nie każdy ma zapędy ekshibicjonistyczne i "jara" się tym że ktoś się ślini na jego widok wręcz przeciwnie, wiele zakompleksionych dziewcząt i kobiet ubiera się przesadnie wyzywająco bo spojrzenia innych podnoszą ich niską samoocenę podobnie jest z łatwymi laskami, myślą że są super bo tyle facetów na nie leci

Gość ale jesteście zakompleksione
śmieszy mnie takie ekstremalne stawianie sprawy albo luźny ubiór albo dzifka to sa właśnie wasze kompleksy, jest czarnno - biało

Gość simona b
czarne- biale to nie kompleksy :D raczej sztywne myslenie

Gość JAK SIE MA NADWAGE
Bo modne są raczej luźne bluzki a nie obcisłe jak sie ma nadwage to tak sie tłumaczy pewne sprawy;)

Gość rtsfdsffsd
a nie pomyslales ze moze nie maja kasy na fajne ciuchy???

Gość dunia21
ja nosze dopasowane ciuchy, obcisle bluzki itd, ale z 2 str zima czlowiek zawsze troche przytyje, wiec jak mam zimowy brzuszek to nie bede zakladac obcislych bluzek do pepmka, bo wtedy to wyglada okropnie

Gość może dlatego że większość
kobiet zamiast sterczących cycuszków ma obrzydliwe wory (szumnie nazywane kobiecym cycem), zamiast brzuszka komplet opon, a zamiast talii... co to właściwiej jest talia???

Gość zgryźliwiec szczery
1. Nie maja figury, ktora powinno sie podkreslac [powod najpopularniejszy, lepsze to od pan przekonanych o dokonalosci swego ciala i wciskajacymi sie w za ciasne ubrania w panterke] 2. Maja taki styl ubierania i czuja sie z nim dobrze [mezczyzni przeciez tez ubieraja sie roznie] 3. Sa nieswiadome atrakcyjnosci swojego ciala [jeslis mezczyzna to bardzo latwo bedzie Ci to zmienic]

Ja noszę się \"obcisło\", choć to bardzo trudne, zważywszy, że w sklepach niewiele jest bluzek XS i spodni 26/27.