Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka01111

ZAPRZECZENIE OJCOSTWA -WYCOFANIE POZWU

Polecane posty

Gość migotka01111

witam moze ktos mi w koncu pomoze ,otoz jestem w dosc skomplikowanej sytacji a mianowicie, mam dziecko ktore ma teraz dwa lata. ojciec dziecka zostawial mnie kilkaktrotnie w ciązy i kiedy urodziłam dziecko równiez . Wtedy kiedy rodziło sie dziecko oczywiscie ojca nie bylo wiec nie podalam go w akcie urodzenia. Pozniej znow sie pojawil znowu przepraszal i złozylam pozew do sadu o ustalenie ojcostwa, niestety znow mnie zwiodl. Wracał i odchodził. W miedzyczasie chcialam zawiesic postepowanie o ustalenie ojcostwa ale sedzia powiedzial ze nie widzi podstaw.nie pojawiam sie na sprawach majac nadzieje ze sprawa zostanie zawieszona. Nie wiem co mam robic czy w koncu moge zawiescic to postepowanie czy wycofac wniosek. Tak w ogole to dowiadywałam sie u sekretarki w sadzie czy moge takie rzczy robic stwierdzila ze jak najbardziej, wiec nie wiem o co tu teraz chodzi...wiem ze sedzia jest znajomym jego rodziny pewnei to jest przyczyna tego. Pomozcie prosze

Gość migotka01111
uupupup prosze o pomoc

Gość dr alban....
a alimentów niechcesz od niego???

sędzia nie widzi podstaw, żeby zawiesić sprawę - i słusznie, ja też nie widzę. a Ty widzisz jakieś? widzę, że obcemu sędziemu, czy tam sędzinie bardziej zależy na Twoim dziecku, niż Tobie???? czemu do cholery nie chcesz ustalić tego ojcostwa??

Gość migotka01111
nie chce ustalac ojcostwa poniewaz ojciec dziecka pojawia sie i znika w jego zyciu, nie moge pozwolic na to ze dzis jest a jutro sie nie intersuje nim wcale, poza tym jego rodzina w ogole sie do dziecka nie przyznaje.wiec nie mow ze sedziemu zalezy , mi zalezy zeby juz mu nie mieszac w glowie!!!

Gość migotka01111
nie chce od niego nic!!!

Gość migotka01111
uoooooooooo