Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm20

rzuciłem dziewczyne- wroci?

Polecane posty

Gość smutna.24.
jesteś głupi i tyle! jakby się zestarzała to też byś ją rzucił dla młodszej!

a czy ta dziewczyna to.... bumerang????? :D skoro rzuciłeś i liczysz że wróci :D

Gość wiecie co kiedys takiemu
g*****wi dałam drugą szansę i znów mnie zostawił, miał już wprawę i znów skamle u mych stóp mam nadzieję, że już mu teraz nie wybaczę. Mam nadzieję... bo jestem słaba

Gość ja jestem taka dziewczyna
rzucona dla innej,ale roznica jest taka ze ja nie przytylam ani nic..poprostu bylam zagranica,przestal sie odzywac,jeszcze przed moim wyjazdem jakas poznal,a gdy juz wyjechalam to mial :"wolna reke",co nie przeszkadzalo mu mnie oszukiwac jakies 2mies. jak narazie nie mamy kontaktu bo chyba on nawet go nie szuka a ja juz nie chce z nim gadac,miec nic wspolnego. poprostu trudno wybaczyc takie cos,predzej bym wybaczyla zdrade fizyczna sex z jakas na dyskotece niz oszukiwanie,granie na dwa fronty,to poprostu upodlenie. szczerze to szanse ze ona wroci sa raczej zerowe,a nawet jesli to na bank bedzie tego pozniej zalowac bo nie da sie tego wybaczyc( przeciez to co zrobiles robiles swiadomie,itd co innego jakbys w szale zazdrosci uderzyl w twarz to sie da jakos wybaczyc ale nie wyrachowanie) sorry ale jakby w tym momencie byly sie do mnie odezwal to nie mialby szans nawet jakbym byla w polsce,poprsotu szkoda byloby mi juz na niego czasu tymbardziej ze chyba cos sie rodzi mnie mna a jednym chl:)

Jestem z Raju ania1313 niezłe masz pióro już gdzieś ciebie czytałam kim jest ania1313 ????? :D dzięki ;)

Gość mixtura9
ale ty jesteś beznadziejny. Na jakiej podstawie myślisz , że ona do ciebie wróci. Może i cie ona kochała , ale zastanów się czy ty ją też kochałeś. Patrzyłeś tylko i wyłącznie na to jak wygląda, jakby s ja kochał to by ci nie przeszkadzało ze przytyła. Zresztą jak przestała o siebie dbać jak z tobą była to pewnie stwierdziła , ze nie jesteś tego wart żeby dla ciebie dobrze wyglądać. Teraz kocha tego faceta z który jest bo dba o siebie i wie ze warto. zapomnij o niej . dobrze ci tak

Gość jupidupi
zadzwoń- zaproś na kawę, bez zobowiązań, porozmawiajcie jak dawni dobrzy znajomi- sam zobaczysz czy nadal ją chcesz i ona będzie miała szansę ocenić Ciebie

Gość wlasnie jak bardzo ci zalezy
to zadzwon,pisz,jakos napewno sie mozesz skontaktowac,a co ona z tym zrobi to niewiadomo,ale jesli ma teraz faceta z ktorym jest szczesliwa to raczej nie wroci bo ty nie jestes zadnym idealnym kandydatem na partnera i powien ktos cie tak samo kopnac w dupe zebys zobaczyl jak to fajnie. a tak poza tym to na bank jestem pewna ze myslac o tobie teraz po roku czasu to raczej mysli : co za frajer!:D

Gość ekslajzet
Może po prostu to tylko ZAZDROSC? a nie miłość? Rzucileś ją bo brzydko wyglądała, a teraz jest ladniejsza od tej dla której ja rzuciles. Ja na jej miejscu bym do Ciebie nie wrocila, chyba ze sie BARDZO POSTARASZ. Siedzac i nic nie robiac nic nie zyskasz. Im szybciej się za to zabierzesz tym lepiej dla Ciebie, ale nie wiem, nie wiem... Napisz o efektach chociaż pozniej;) Powodzenia:]

Gość gdzie jest autor
tak tak wróci i jeszcze ciebie przeprosi

Ja bym nie wrocila:P Ona mysle,ze tez nie wroci.Moze jest szczesliwa jezeli tak promiennie wyglada:)

Gość Marcin17kamma
jesli sie prawdziwie kocha to nie patrzy sie na wyglad, tylko na wnetrze. Ja jestem przystojny, a mam otyla i niepodobajaca sie nikomu dziewczyne, najbardziej liczy sie dla mnie serce :)

Gość eh jo
chlopcze, pomysl ze ona jak ci urodzi dzieci tez bedzie taka gruba i stara ;p i znowu ja rzucisz bo nie ma sexi ciała!!! nie o to chodzi w zwiazkach na całe zycie!! jestes dziecinny

Oj powiem Ci, że ja swojego tez ogromnie kochałam, a zwracał uwagę na wygląd podobnie jak Ty. Zawsze miałam obawy, że jak przytyję po ciąży to mnie zdradzi (mieliśmy poważne plany, a on kilka razy coś w tym stylu nadmienił). W życiu nie będę chciała być z takim facetem waszego pokroju... i nawet jeśli mój ex stawałby na rzęsach, nie ma u mnie już zadnych szans...

Gość mam problemmm
ale nie mam siły o tym pisać

ale nie wiadomo jak to jest miedzy nimi Nudzi ci się? To włóż łapsko między futrynę a drzwi i poproś życzliwego, żeby ci przytrzasnął. Od razu będziesz miał zajęcie.

Gość izmmaaa
"" potraktowales ja jak ham " ". Ale gdy znajomość z tą nową dziewczyną się skończyła zobaczyłem moją byłą w autobusie. Piękna, uśmiechnięta pełna życia. Figura jak u modelki. Zmieniła nawet styl z bluz i jeansów, a spódniczkę. Miała pięknę czarne włosy ( wcześniej szatynka) No wyglądała zjawiskowo." hamem był hamem pozostał

Gość izmmaaa
"Taka zazdrość mnie ogarnęła. " "Dodam, że gdy się poznaliśmy była ładną, fajną dziewczyną potem przez te jej problemy i to, że wyjechała zrobiła się nudna, smutna i gruba. Przytyła sporo i nie miała tak seksownego ciała jak dawniej. Nie było mi szkoda też więc tej straconej miłości. " taaaaak jakie to głebokie

Gość izmmaaa
"Dodam, że gdy się poznaliśmy była ładną, fajną dziewczyną potem przez te jej problemy i to, że wyjechała zrobiła się nudna, smutna i gruba. Przytyła sporo i nie miała tak seksownego ciała jak dawniej. Nie było mi szkoda też więc tej straconej miłości. " bo widzisz chłopie ...pray tobie zwiedła a przy tamtym rokwitła :)