Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie krople

BÓL OKA HELP

Polecane posty

Gość jakie krople

Od wczoraj boli mnie lewe oko. Czuje jakbym cos tam miala, nie wiem moze jakis paproch czy cos ale niestety 2 osoby zaglądaly mi w to oko i nic tam nie widzą :( Sama tez przemywalam duzo wodą, zmywalam makijaz itd. a i tak dzis boli dalej :O Nie jest to az taki problem bo widzę dobrze ale czuje ze cos tam mam i taki dziwny lekki ból/ dyskomfort. Czy myslicie ze w aptece jak bym kupila krople jakies do oczu to cos pomoze??? z gory dzieki

Gość dodaje temat

Idź do lekarza.Może to zapalenie spojówek.Bez recepty niczego skutecznego nie dostaniesz.

Gość banciak
Na przyszłość oprócz kropli polecam stosować coś takiego jak Lutezan tutaj omega3 i luteina wspomagają nasz wzrok ja biorę regularnie od dłuższego czasu i odkad biore to moje oczy sa mniej zmeczone. Jest to bardzo odczuwalne.

Gość gość
Idz do lekarza...

Gość virekx
W takich przypadkach powinno się stosować krople do oczu łagodzące ból np. HialEye Free, które stoją od dawien dawna na moim biurku. Ze względu na fakt, że pracuje przy komputerze to oczy często mnie szczypią i potrzebują nawilżenia a te krople przynosza mi ulgę praktycznie natychmiastowo.