sandi18 0 Napisano Marzec 24, 2009 mam podwyzszona prolaktyne. Endykronolog przepisala mi dostinex. Czytam to co tu piszecie i sie przestraszylam bo pisze ze zwiekszona prolaktyna jest w ciazy ;( gdybym w niej byla to z 2 tygodnie, to juz by tak prolaktyna wzrosla? . Stosuje prezeratywy,nie pekla zadna ale moze jakims cudem sie zsunela no nie wiem :( schizuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jooojjjjj Napisano Marzec 24, 2009 prolaktyna to też hormon który jak się go ma dużo to powoduje skutki uboczne i m.in. uniemożliwia zajście w ciąże.. więc myśle że masz go za dużo a z ciążą to niema nic wspólnego !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandi18 0 Napisano Marzec 24, 2009 bardzo prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulina_88 Napisano Marzec 24, 2009 niżej w spisie tematów masz mnóstwo odpowiedzi na temat prolaktyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandi18 0 Napisano Marzec 24, 2009 przyszlam do lekarza z otylosci (w rok 20 kg) i okazalo sie ze mam zwikrzona prolaktyne. Jak czytam nie ma nic ona zwiazanego z nadwaga. Wiec szukalam rozwiazania w ciazy, ae jesli twierdzisz ze nie to sie ciesze;] Od dzis zaczelam stosowac dostinex,czy ona pomoce mi w pozbyciu sie wagi ? .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandi18 0 Napisano Marzec 24, 2009 przepraszam za bledy. Klawiatura szwankuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wzrost prolaktyny może Napisano Marzec 24, 2009 byc spowodowany wieloma zaburzeniami- zaburzenia hormonalne, guz przysadki i wiele wiele innych- wpis sobie w google tam jest tego całe mnóstwo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandi18 0 Napisano Marzec 24, 2009 czyli ciaza odpada ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandi18 0 Napisano Marzec 24, 2009 odpiszcie prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandi18 0 Napisano Marzec 24, 2009 dzieki ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandi18 0 Napisano Marzec 24, 2009 h a l o ?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madmegs 0 Napisano Marzec 30, 2009 Jeżeli masz taka nadwagę i zwiększoną prolaktynę to zrób sobie badanie na PCOS USG dopochwowe(pęcherzyki na jajnikach - które właśnie powodują wysoka prolaktynę) i nadwagę też - lekarz Ci o tym nie wspominał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach