Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amnsbdb

Przeczytajcie to,o aborcji.

Polecane posty

Gość amnsbdb

Przeczytałam to na str.Rozmow w Toku"Ja mam męża i kiedy zaszłam w ciążę też go miałam, a mimo to usunęłam ciążę, bo wtedy myśleliśmy, że tak będzie najlepiej- wcale nie było!!! Zrobiłam to w domu sama i nikt poza moim mężem nie wiedział, że byłam w ciąży. Bolało okropnie, no i powinno... żałuję tylko jednego: że wtedy nie umarłam. Nie musiałabym patrzeć, jak przez tydzień z mojego wnętrza wydostawały się fragmenty pempowiny, fragmenty mojego dziecka... A najgorsze było to, że mój mąż, który przekonywał mnie, że to jedyne wyjście, następnego dnia powiedział, że żałuje i, że mogliśmy to przemyśleć! Ja przemyślam... co dzień pytałam się go:"czy muszę?", a on co dzień odpowiadał, że tak. Nawet przed wzięciem tabletek zapytałam się go jeszcze raz i tylko potwierdził. Więc wzięłam tabletki od psychiatry i zaaplikowałam właściwe tabletki do pochwy głaskając się po brzuchu i mówiąc do nienarodzonego dziecka, że mamusia go przepraszai, że wcale tego nie chce; i położyłam się spać z nastawionym za 4 godziny budzikiem, żeby wziąć kolejną dawkę. Po ośmiu godzinach zaczęło się i wtedy poczułam, że zabiłam własne dziecko. Było to w grudniu 2008 roku i dziś moje dziecko miałoby 5 m-cy w moim brzuch"

Gość dobrze wyglądasz
jedni żałują inni nie...

Gość amnsbdb
Ale zastanaiwa mnie ta aborcja tabletkami od psychiatry

Gość dobrze wyglądasz
no właśnie...co ma do tego psychiatra?...to ginekolog chyba załatwia takie tabletki

Gość amnsbdb
Tutaj chyba chodzi o tabletki psychotropowe,bo chyba nie ma poronnych tabletech dopochwowych.No,chyba,ze sie myle

Gość domi8
glupia,ze meza pytala o zdanie,i ze wogule to zrobila.Teraz pewnie nawet ten mezus odszedl od niej

Gość nnattallii
jak to zrobiłaś sama??? nie powazna jetseś??

Gość amnsbdb
nnattallii czytaj ze zrozumieniem.To nie o mnie chodzi