Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssqdww

Solidarnosc meska a solidarnosc kobieca.

Polecane posty

Gość ssssqdww

Solidarność kobieca: Żona wraca spóźniona do domu. Mąż zatroskany pyta: - Gdzie byłaś, kochanie? - Wiesz, spotkałam Monikę, zasiedzieliśmy się w kawiarni. Mąż dzwoni do Moniki: - Cześć Monika, podobno spotkałąś się z moją żoną w kawiarni? - Skąd, nie widziałam się z nią od miesiąca. Solidarność męska: Mąż wraca spóżniony do domu. Żona wściekła. - Gdzie byłeś!? - krzyczy. - U Stefana na pokerze - odpowiada mąż. - Zaraz sprawdzimy - mówi żona, bierze telefon i dzwoni do Stefana - Cześć Stefan, był dziś na pokerze mój mąż? - Jak to był? Siedzi i właśnie rozdaje!

Gość salamandra plamista
szczera prawda

Gdzie byłeś !!! O której to się wraca ??!!! Jakie wraca :classic_cool:- po gitare przyszedłem .... ((:classic_cool:))

Gość seroletkaaa
Ja się nie zgadzam, faceci muszą się na prawdę lubić żeby była solidarność ;)

solidarnosc kobieca: Pewnego dnia kobieta nie wrocila na noc do domu. Nastepnego dnia powiedziala mezowi, ze spala u przyjaciolki. Maz zadzwonil do 10 jej najlepszych przyjaciolek-zadna nie potwierdzila.. solidarnosc meska: Pewnego dnia mezczyzna nie wrocil na noc do domu. Nastepnego dnia powiedzial zonie, ze spal u kolegi. Zona zadzwonila do 10 jego najlepszych kolegow- 8 potwierdzilo ze spal, a 2- ze jeszcze jest.. :classic_cool:

Gość teżkobieta..................
:D:D:D

Gość kobieta z jedna szara....
dlatego nalezy najpierw uprzedzic przyjaciolke ze sie bedzie u niej \"nocowac\" zeby mogla podac wlasciwa odpowiedz. ja zawsze tak zalatwialam rodzicow :-)