Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milagr

pierścionek zaręczynowy z yes - który wybrać?

Polecane posty

Gość milagr

planujemy z moim narzeczonym zaręczyny w święta (wiem wiem termin mało romantyczny ale akurat wtedy uda nam się zebrać rodziców razem), no i teraz pojawiła się kwestia pierścionka zaręczynowego. Mam już upatrzone dwa typy, wybrałam markę Yes bo mam już od dwa inne pierścionki i jestem bardzo zadowolona, a was dziewczyny proszę o pomoc bo nie mogę się zdecydować który mamy kupić: http://www.yes.pl/brylanty/pierscionki_zareczynowe#BB-Z-000-Y01-3289W3 http://www.yes.pl/brylanty/pierscionki_zareczynowe#BB-Z-000-Y01-1593W10 oba pierścionki są prześliczne i ja się sama chyba w życiu nie zdecyduję.

Gość =op=
ten pierwszy mi sie bardziej podoba

Gość choruh
2.ale jak mnie-nie pasuje kolor.ja mam klasyczny,złoty z diamentem.

Gość ertghy
drugi:) ja wolę klasyczny biały brylant

Gość milagr
czyli na razie drugi pierścionek wygrywa :) btw. mnie się ten niebieski diament bardzo podoba, bo jest taki inny, wszyscy naokoło mają klasyczne, a mój by się wyróżniał:)

Gość reretrte
Zdecydowanie drugi/.

Gość juz po zareczynach
ja mam numer trzy i jest piekny :)

Gość lolka ta od bolka
to juz przechodzi wszelkie granice, nie dosc ze matki pytaja jakie imie dac dziecku to jeszcze jaki pierscionek wybrac. Ty bedziesz nosiła pierścionek nie zadna z nas, sama powinnas wiedziec co Ci sie podoba. Zawsze pytasz o zdanie nieznajomych? Nie potrafisz sama z facetem podjąc decyzji? Zareczyny to dosc intymny moment a nie paplanie na forum co wybrac.

brylant to diament, który oszlifowano w konkretny sposób. Szlif brylantowy daje największy błysk kamienia. tu sobie poczytaj o diamentach: http://www.andrzejbaranowski.pl/diamenty.htm z tych dwóch wolałabym pierwszy, przynajmniej jest oryginalny i kolor ma ładny. Na minus jest to że ten kolor jest sztucznie uzyskany. Drugi jest za ciężki, wygląda jak obrączka. W obu przypadkach fajnie by było znać klasę czystości diamentów, a na stronie nic o tym nie pisze. Podejrzewam że 1 ma dużo gorszą bo jest 2,5 raza większy a niewiele droższy.

Gość rossaria
"planujemy z moim narzeczonym zaręczyny w święta (wiem wiem termin mało romantyczny ale akurat wtedy uda nam się zebrać rodziców razem), no i teraz pojawiła się kwestia pierścionka zaręczynowego. Mam już upatrzone dwa typy, wybrałam markę Yes bo mam już od dwa inne pierścionki i jestem bardzo zadowolona, a was dziewczyny proszę o pomoc bo nie mogę się zdecydować który mamy kupić: http://www.yes.pl/brylanty/pierscionki_zarec zynowe#BB -Z-000-Y01-3289W3 http://www.yes.pl/brylanty/pierscionki_zarec zynowe#BB -Z-000-Y01-1593W10 oba pierścionki są prześliczne i ja się sama chyba w życiu nie zdecyduję." Pierwsza dobra decyzja to - pierścionek firmy YES !!! Tak jak i Ty mam dobre doświadczenia z tą firmą i ufam jej. Co do Twojego pytania, to ja bym wybrała ten drugi pierścionek, ale to tak na zdjęciu. Najlepiej idź (bez narzeczonego) do najbliższego salonu firmy YES, przymierz obydwa, to sama zobaczysz który pierścionek bardziej ci się podoba. Gratuluję zaręczyn!!!!

Gość goszkaija
powiedz chłopakowi żeby sam wybrał pierścionek który bardziej mu się podoba. przynajmniej będziesz miała jakieś minimum niespodzianki zanim powiesz yes :)

Gość nie sypiam z komiczne
nie rozumiem masz dostac od niego pierscionek ktory sama wybralas....?? a on co oczu i rozumu nie ma,,,cipcia taka meska?.. pewnie kosztami tez po polowie sie podzielicie? no i pewnie z mama warto byloby sie skonsultowac...

witam, ja też mam z YES i jestem bardzo zadowolona!!!!!!!! a pierścionki które wkleiłas to obydwa mi się podobają

Gość iola_2
oba pierścionki są śliczne!

Gość milagr
dziękuję wszystkim za opinie. ostatecznie wybraliśmy wspólnie pierwszy pierścionek i już jesteśmy po zaręczynach :) jak na razie mogę powiezdieć że to był jeden z piękniejszych momentow w życiu :) do lolki: oba pierścionki podobały mi się właściwie tak samo, co szkodzi zapytać jeszcze kilka osób o opinie? i tak ostateczna decyzję podjęliśmy sami

Gość a ja mam z Aparta
i to nie z diamentem, jakkolwiek farbowanym na niebiesko czy jakos-tam,tylko z granatem co dziwne-naturalny o barwie bursztynowej,hmm cos pieknego

Gość alutka812
sama sobie wybierasz pierścionek....... ?

Gość d....
czy twój chłopak jest naprawdę taką ofermą że nie moze sam kupic ci tego pierscionka i zrobić ci niespodzianki ????????????