Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda198777

test ciazowy

Polecane posty

Gość Młoda198777

boje sie ze jestem w ciazy.postanowilam kupic test i teraz zastanawiam sie czy moge juz go zrobic zeby wynik byl wiarygodny.ostatni stosunek mialam 6 marca, miesiaczke powinnam dostac 22 marca.czy test trzeba zrobic koniecznie rano?bo ja chyba z nerwow nie wytrzymam do rana :(

Gość możesz zrobić teraz

Gość gruszkakula
Jeśli termin spodziewanej miesiączki to 22 marca, to test powinien już wykazać ewentualną ciążę. Jednak na tak wczesnym jej etapie polecałabym zrobić test rano, gdyż ciąża może być trudna do wykrycia tak wcześnie (im bardziej skoncentrowany mocz, tym lepiej).

Moge ja też zadać pytanie bo już nie chce robić kolejnych podobnych tematów. Okres miałam dostać 19.03, test zrobiłam 22.03 ale wyszedł negatywny, a okresu nadal nie ma.Zrobić jeszcze jeden test czy wybrać sie do gina?

Mam pytanie ale nie chce robić kolejnych tematów wiec napisze tutaj. Okres mialam dostac 19.03 test zrobiłam 22.03 i wyszedl negatywny, a okresu nadal nie mam. Co robic? Kolejny test czy moze isc do gina?

Gość ewa23
mozesz zrobic test z krwi w labolatatorium

Gość miniara
ja mialam miec okres 22 marca. Zrobilam test dzisiaj nie z pierwszego moczu i wyszly 2 krechy czyli pozytyw